Użytkownik Kinderrr Opublikowano 17 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Wczoraj w godzinach wieczornych grałem wszystko było dobrze wróciłem z pracy i wyświetla mi się takie cos . 2 razy próbowałem od instalowac i za instalować cs ze stem i nie działą ? co moge zrobić ? Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 17 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Odinstaluj Steama, CS do zera i pobierz jeszcze raz, ważne zobacz czy pobiera się biblioteka Microsoft visual przy CS2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 17 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Steam --> Sklep --> Wpisz w wyszukiwarce "Half-life", a następnie dodaj go do biblioteki swojej. Wybierasz po prostu steam_legacy - Pre-25th i to w sumie tyle. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kinderrr Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 39 minut temu, Krip napisał: Steam --> Sklep --> Wpisz w wyszukiwarce "Half-life", a następnie dodaj go do biblioteki swojej. Wybierasz po prostu steam_legacy - Pre-25th i to w sumie tyle. Podawaj swoj adre masz piwo od wuja działą 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi