Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Kostka[t]

Kostka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: Kostka[t]
Admin banujący: @ Levi
Serwer: DD2
Data zdarzenia: Dzisiaj przed chwila
Steamid: STEAM_0:0:215781283
Opis sytuacji: Karam na serwerze i nagle ban z powodem wytłumacz vaca na forum? (XD)
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Ban jest z powodem wytlumaczenia VAC a nie wstawiania demka, więc nie wstawiam

Edytowane przez Kostka
  • Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Kostka zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Kostka[t]
  • Użytkownik

Według mnie grasz podejrzanie. Jest wielu wyśmienitych graczy na serwerze typu GrzeNiu, Kacpi, KUBI i wielu wielu innych ale żaden nie ma co mape 40:0. Zbanowane konto przez VAC na pewno nie przypadkowo. 

Edytowane przez FuksikDobryPies
  • Użytkownik

Sam grałem wiele lat w CS:GO i nigdy nie dostałem bana z powodu wymienionego przez Ciebie wyżej. Nie będę spamował. Wyraziłem jedynie swoją opinie.

• Użytkownik∙

Bodajże w momencie kiedy wprowadzili CS:GO na platforme Free2Play, valve zaczeło dawać VAC'i za skinchangery.

• Użytkownik

Ja nie stwierdziłem że mówi nieprawdę. Napisałem jedynie, że ja nigdy bana o takim charakterze nie dostałem. Decyzja należy do administracji. Może wrzuć tu jakiś dowód, że dostałeś bana za skinchangera i tyle.

• Użytkownik∙

Ale zacznijmy od tego, że posiadanie VAC na koncie nie jest żadną przyczyną z regulaminu za który możecie nadać mi bana, więc co mam tu jeszcze tłumaczyć?

• Użytkownik

Powód bana odzwierciedla sytuację, niech odpowiednie osoby ocenią sytuacje.

Jak dla mnie ban adekwatny.. Konto z vac banem traci w mojej ocenie jakąkolwiek wiarygodność..

A co do posta wyżej, nie dostałeś bana bez możliwości odwołania się, tylko z konkretnym uzasadnieniem, więc mam takie prawo ;) 

Edytowane przez Levi
  • Lubię to! 1

4690092_orig.gif

• Użytkownik
8 minut temu, Axel napisał:

@ Levi 24h na rozpisanie demka

XDDD

Nie mam zamiaru rozpisać tego demka. :) Byłem raptem kilka rund na serwerze kiedy go banowałem.

Wykluczenie z vaca 1.6 nie marginalizuje obecności blokady której ów Pan nie potwierdził powodem nałożenia rzekomo za skin changer.. Gracze na serwerze na pewno będą mile zaskoczeni decyzją opiekuna ubt ;), na pewno wpłynie to pozytywnie na społeczność. Ludzi którzy posiadają blokade vac nie wpuścisz na mixa, chociaż dotyczy to innej gry, chce grać niech zmieni konto.

Tyle ode mnie.

• Ha ha 3

4690092_orig.gif

• Zasłużony

następym razem jak będziesz banował miej jakieś dowody z serwera że gracz grał na wspomagaczach .

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]