Użytkownik∙ Kostka Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 (edytowane) Nick z CS: Kostka[t] Admin banujący: @ Levi Serwer: DD2 Data zdarzenia: Dzisiaj przed chwila Steamid: STEAM_0:0:215781283 Opis sytuacji: Karam na serwerze i nagle ban z powodem wytłumacz vaca na forum? (XD) Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Ban jest z powodem wytlumaczenia VAC a nie wstawiania demka, więc nie wstawiam Edytowane 19 Listopada 2023 przez Kostka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 (edytowane) Według mnie grasz podejrzanie. Jest wielu wyśmienitych graczy na serwerze typu GrzeNiu, Kacpi, KUBI i wielu wielu innych ale żaden nie ma co mape 40:0. Zbanowane konto przez VAC na pewno nie przypadkowo. Edytowane 19 Listopada 2023 przez FuksikDobryPies Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kostka Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 OK, co ma VAC z CSGO za skinchanger zwiaznego z 1.6? Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Sam grałem wiele lat w CS:GO i nigdy nie dostałem bana z powodu wymienionego przez Ciebie wyżej. Nie będę spamował. Wyraziłem jedynie swoją opinie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kostka Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Bodajże w momencie kiedy wprowadzili CS:GO na platforme Free2Play, valve zaczeło dawać VAC'i za skinchangery. Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Ja nie stwierdziłem że mówi nieprawdę. Napisałem jedynie, że ja nigdy bana o takim charakterze nie dostałem. Decyzja należy do administracji. Może wrzuć tu jakiś dowód, że dostałeś bana za skinchangera i tyle. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kostka Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Ale zacznijmy od tego, że posiadanie VAC na koncie nie jest żadną przyczyną z regulaminu za który możecie nadać mi bana, więc co mam tu jeszcze tłumaczyć? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 (edytowane) Powód bana odzwierciedla sytuację, niech odpowiednie osoby ocenią sytuacje. Jak dla mnie ban adekwatny.. Konto z vac banem traci w mojej ocenie jakąkolwiek wiarygodność.. A co do posta wyżej, nie dostałeś bana bez możliwości odwołania się, tylko z konkretnym uzasadnieniem, więc mam takie prawo Edytowane 19 Listopada 2023 przez Levi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Nie banujemy osób za to że ma vac bana , @ Kostka wstaw pov na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kostka Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 https://we.tl/t-g3sBKhuXgc Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 @ Levi 24h na rozpisanie demka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 8 minut temu, Axel napisał: @ Levi 24h na rozpisanie demka XDDD Nie mam zamiaru rozpisać tego demka. Byłem raptem kilka rund na serwerze kiedy go banowałem. Wykluczenie z vaca 1.6 nie marginalizuje obecności blokady której ów Pan nie potwierdził powodem nałożenia rzekomo za skin changer.. Gracze na serwerze na pewno będą mile zaskoczeni decyzją opiekuna ubt , na pewno wpłynie to pozytywnie na społeczność. Ludzi którzy posiadają blokade vac nie wpuścisz na mixa, chociaż dotyczy to innej gry, chce grać niech zmieni konto. Tyle ode mnie. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 następym razem jak będziesz banował miej jakieś dowody z serwera że gracz grał na wspomagaczach . 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi