Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Kostka[t]

Kostka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: Kostka[t]
Admin banujący: @ Levi
Serwer: DD2
Data zdarzenia: Dzisiaj przed chwila
Steamid: STEAM_0:0:215781283
Opis sytuacji: Karam na serwerze i nagle ban z powodem wytłumacz vaca na forum? (XD)
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Ban jest z powodem wytlumaczenia VAC a nie wstawiania demka, więc nie wstawiam

Edytowane przez Kostka
  • Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Kostka zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Kostka[t]
  • Użytkownik

Według mnie grasz podejrzanie. Jest wielu wyśmienitych graczy na serwerze typu GrzeNiu, Kacpi, KUBI i wielu wielu innych ale żaden nie ma co mape 40:0. Zbanowane konto przez VAC na pewno nie przypadkowo. 

Edytowane przez FuksikDobryPies
  • Użytkownik

Sam grałem wiele lat w CS:GO i nigdy nie dostałem bana z powodu wymienionego przez Ciebie wyżej. Nie będę spamował. Wyraziłem jedynie swoją opinie.

• Użytkownik∙

Bodajże w momencie kiedy wprowadzili CS:GO na platforme Free2Play, valve zaczeło dawać VAC'i za skinchangery.

• Użytkownik

Ja nie stwierdziłem że mówi nieprawdę. Napisałem jedynie, że ja nigdy bana o takim charakterze nie dostałem. Decyzja należy do administracji. Może wrzuć tu jakiś dowód, że dostałeś bana za skinchangera i tyle.

• Użytkownik∙

Ale zacznijmy od tego, że posiadanie VAC na koncie nie jest żadną przyczyną z regulaminu za który możecie nadać mi bana, więc co mam tu jeszcze tłumaczyć?

• Użytkownik

Powód bana odzwierciedla sytuację, niech odpowiednie osoby ocenią sytuacje.

Jak dla mnie ban adekwatny.. Konto z vac banem traci w mojej ocenie jakąkolwiek wiarygodność..

A co do posta wyżej, nie dostałeś bana bez możliwości odwołania się, tylko z konkretnym uzasadnieniem, więc mam takie prawo ;) 

Edytowane przez Levi
  • Lubię to! 1

4690092_orig.gif

• Użytkownik
8 minut temu, Axel napisał:

@ Levi 24h na rozpisanie demka

XDDD

Nie mam zamiaru rozpisać tego demka. :) Byłem raptem kilka rund na serwerze kiedy go banowałem.

Wykluczenie z vaca 1.6 nie marginalizuje obecności blokady której ów Pan nie potwierdził powodem nałożenia rzekomo za skin changer.. Gracze na serwerze na pewno będą mile zaskoczeni decyzją opiekuna ubt ;), na pewno wpłynie to pozytywnie na społeczność. Ludzi którzy posiadają blokade vac nie wpuścisz na mixa, chociaż dotyczy to innej gry, chce grać niech zmieni konto.

Tyle ode mnie.

• Ha ha 3

4690092_orig.gif

• Zasłużony

następym razem jak będziesz banował miej jakieś dowody z serwera że gracz grał na wspomagaczach .

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]