Strefowicz Dance with devil Opublikowano 21 Listopada 2023 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 (edytowane) Jestem zmuszony założyć temat bo nie mogę sobie sam poradzić, otóż spamowałem enterem żeby wbić na serwer jak nie było slota, po chwili wyskoczyło mi jakieś powiadomienie dual i coś tam i teraz od jakiś 30min nie mogę wbić na serwer jest tylko łączenie Dodam od siebie jeszcze że router resetowałem, steam również i nawet pc i problem nadal występuje i nie mogę wejść na serwer. PS: Dodam jeszcze że stało się tak po crashu serwera (ok 19;59) i potem już nie mogłem wbić. Edytowane 21 Listopada 2023 przez Life Is My Nightmare Odnośnik do komentarza
Użytkownik sTk Opublikowano 21 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 (edytowane) czasem zdarza mi się tak,że ładowanie staje tak jak tobie w miejscu zazwyczaj reset cs bądź poczekanie chwilę i wszystko wraca do normy,daj znać czy już ci działa Ewenutalnie wbij na jakiś inny serwer i spróbuj ponownie na dd2 i powinno śmigać Edytowane 21 Listopada 2023 przez sTk Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 (edytowane) 3 minuty temu, sTk napisał: czasem zdarza mi się tak,że ładowanie staje tak jak tobie w miejscu zazwyczaj reset cs bądź poczekanie chwilę i wszystko wraca do normy,daj znać czy już ci działa Cały czas problem występuje, zaraz godzinka minie jak wejść nie mogę na serwer a dodam, że na reszte serwerów bezproblemowo wbijam. PS: steam/router/cs/pc resetowałem problem nadal występuje. Wbijałem już też na inne serwery i nadal nie mogę wbić na ten onlly dd2 od was. Edytowane 21 Listopada 2023 przez Life Is My Nightmare Odnośnik do komentarza
Użytkownik sTk Opublikowano 21 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 1 minutę temu, Life Is My Nightmare napisał: Cały czas problem występuje, zaraz godzinka minie jak wejść nie mogę na serwer a dodam, że na reszte serwerów bezproblemowo wbijam. zrob spójność plików może to pomoże,innej opcji tutaj nie widzę Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Dobra nie było tematu wbiłem, po godzinie ale na szczęście wszystko już hula. Można zamknąć temat Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 21 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi