Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Zmiana w randze premium

Raku

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Jaką masz propozycje?: Dodanie możliwości wybrania sobie danej usługi typu ranga vip(na serwerze), klasa premium na wybranym serwerze sieci na czas posiadania rangi premium na forum lub chociaż na jakiś okres.
Uważam że zachęciłoby to więcej osób do kupna rangi co przełożyłoby się na większy fundusz na rozwój sieci który podejrzewam że w erze raczkowania serwerów CS2 mocno by sie przydał.

EDIT: @ NetaO  z rangą vip mam na myśli na serwerze nie na forum :feelswinkman:

Edytowane przez Raku
  • Tak sobie 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Premium
Premium

Status premium to ranga na forum, a nie serwerowa, dlatego też daję korzyści podczas korzystania z forum nie widzę sensu dodawania jej kolejnych przywilejów, tym bardziej że ta ranga została stworzona bardziej pod użytkowników forum niż graczy na naszych serwerach. Po co komuś ranga VIP na forum, jak i tak już będzie miał wykupioną usługę premium? Wydaje mi się, że mija to się z celem. 

Jestem na nie.

@ Raku  Rozumiem, lecz nadal nie zmienia to faktu, że ludzie, nawet jeżeli zaczną kupować premium, to nie dla korzyści, którą są oferowane na forum tylko po to, żebym mieć jakiś przywilej na serwerze, na którym aktualnie grają. Co w rezultacie przełoży się na to, że na forum pojawi się wiele osób z rangą premium, które są nieaktywne na forum, a sama ranga przestanie, cokolwiek znaczyć.

• Super 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Ranga PREMIUM na forum ma być rangą PREMIUM na forum i nic więcej.  Posiada ona korzyści których zwykły użytkownik po prostu nie ma tutaj u nas. Oczywiście chodzi mi o forum nie o serwery.

Druga sprawa - jest tyle przez ostatni okres czasu konkursów/możliwości wygrania darmowej usługi na nasze serwery, że głowa mała (przytoczę tutaj nowo powstały dział w dziale "Grafika" czy tam ostatnio powstały konkurs Haloween), że zgarnąć free usługę na serwer dla osoby której na tym zależy, to błachostka tak na prawdę - wystarczy chcieć, a można na ponad miesiąc zgarnąć free usługę, więc no :D.

Nie ma co kombinować z tym. Ktoś kto chcę mieć premium na forum będzie miał premium na forum. Serwery, to całkiem inna bajka, bo tam kupując, że tak to ujmę "rangę" ma się też całkiem inne przywileje podczas rozgrywki, więc ostatecznie myślę, że nie ma co z tym kombinować takie jest moje zdanie. 

@ Trivor  @ Anox  Wasza opinia? 

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• LEGENDA

Rangi "Premium" typu Vip czy sama ranga Premium jest przeznaczona do zakupu tylko na forum,kupisz vipa na serwerze i też przyjdziesz z propozycją żeby zrobić tak gdy zakupisz vipa na serwerze to mamy dać vipa na forum ? No nie działa to tak.Zapytasz dlaczego ? 

A dlatego że gdy kupujecie rangi na forum to koszta z tego zakupu idą na utrzymanie samego forum oraz gdy zakupisz rangę na serwerze opłacamy z tego serwery - wiec odpowiedz sobie sam na pytanie. (czy w jedna czy w drugą strone jedna rzecz była by nieopłacalna sama (czyli krótko ,trzeba by było do niej dopłacać,chociaż i tak trzeba))

• Lubię to! 2

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]