Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] -Awp

Ptr

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Z tego, co wiem serwery są obecnie wyłączone, bo na razie nie ma sensu ich stawiać na CS2, ale z czasem, gdy sytuacja się unormuje i wszystko będzie działać tak jak powinno serwery wrócą do żywych. Trzeba trochę jeszcze poczekać.

@ Ptr  Czy są gotowe, to nie wiem, ale coś tym w stylu. Tutaj masz ostatnią wypowiedź @ Anox „To, że serwery nie istnieją nic nie znaczy, bo IP dalej należy dla nas. A za jakiś czas z tych IP powstaną serwery z CS2.” Myślę, że jak wyświetli temat, to się wypowie, bo ma większą wiedzę.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Czyli tak jakby serwery na Cs2 są gotowe, ale czekają na dobry moment oraz rozwój sytuacji, I na razie na testy odpalili mirage  tak?

• Zasłużony
7 godzin temu, Ptr napisał:

Czyli tak jakby serwery na Cs2 są gotowe, ale czekają na dobry moment oraz rozwój sytuacji, I na razie na testy odpalili mirage  tak?

Dokładnie. Tak jak piszesz :) 

Ogółem problem jest po prostu aby cokolwiek zaimplementować do cs2, bo jest to świeża sprawa i pluginy czy inne tego typu rzeczy dopiero tam raczkują, że tak powiem. Tutaj potrzeba po prostu czasu aby ludzie ogółem ogarnęli wszystko od nowa do Cs2 tak jak miało to miejsce przy globalu. 

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• LEGENDA

Zacznijcie grać na OM1 z CS2 to postawimy wam AWP :P 

18 godzin temu, Ptr napisał:

Jaką masz propozycje?:

Ogarnijcie jakis serwerek awp cs2, sądzę że odda

To nie jest takie proste jak wam się to wydaje na ten moment... Chociaż idzie to na razie w dobrą stronę 

Nie został wypuszczony jeszcze  SOURCEMOD pod CS 2, czyli krótko mówiąc takie coś by szło wstawiać przeróżne tryby pluginy,abyś mógł sobie zmieniać skiny jedną komendą lub słuchać muzyki poprzez !mvp itp... Aktualnie jest na świecie garstka ludzi która już piszę takie rzeczy w innym kodzie niż SOURCEMOD ale nie rozwijają się aż tak bo po co mają się pocić nad czymś skoro i tak za jakiś czas to wszystko pójdzie w zapomnienie jak wyjdzie SOURCEMOD. Ale jak będziemy widzieć że gracie rzeczywiście na serwerze który przygotowaliśmy " ONLY MIRAGE CS2"  bo jak na razie widzę że świeci pustkami to nie ma problemu aby otworzyć AWP. (bo posiadamy osoby które by dla nas napisały takie skrypty na ten tryb :D

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]