Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - TommY / Swazye 'ZG

ChampioN

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: TommY / Swazye 'ZG
Serwer: Cod Mod 201
SteamID/IP:  Swazye 'ZG -  STEAM_1:0:570560531 | TommY -  STEAM_0:0:634308542 
Data i godzina: 22.11.2023. 02:40 - 03:30 jak nie dłużej
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):  https://megawrzuta.pl/download/6a4b90488be7025a76a5e8e742696233.html tutaj dam swoje demko które nagrałem mogę dać też z HLTV ale to bym musiał z 4 mapy wrzucić XD
Podejrzane momenty, rozpiska: Robienie misji po nocach nabijanie lvli , oraz fragowanie. nagrałem swoje demko myślę że nic więcej nie muszę dodawać.

19. Całkowity zakaz ustawiania gry między drużynami, w celu wbijania LVL, EXP'a i czerpania różnych innych korzyści (podstawiania i fragowania na drugim graczu, wzajemne wbijanie EXP'a przez podkładanie i rozbrajanie paki, itd). [Wyzerowanie Leveli - Ban na zawsze]
*Nastepuje wyzerowanie LVL oraz ban 30min z informacja o popelnionym czynie. Gdy łamanie tego punktu regulaminu staje się nagminne, gracz zostaje zbanowany perlamentnie  [Ban na zawsze]

Myślę że nic więcej dodawać nie muszę XD ogólnie trwało to tak pewnie z 3 do 4 map nie sprawdzałem ale na kolejnej mapie było to samo. Tam jeszcze w któreś minucie demka pytają się ile jeszcze zostało misji i czy misję już zrobili ogólnie wiadomo o co cho

Edytowane przez ChampioN

kiopdev-discord.gif

• Zasłużony

Mają dodanego bana po 3H i napisałem do @ Shoter  z prośbą o wyzerowanie ich LVL'i, więc myślę, że to sprawiedliwa kara. 

• Lubię to! 2

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]