Premium _sss_ Opublikowano 22 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Nick: @ offline... Imię: Bartek Wiek: 15 Jakich programów używasz do grafiki?: photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: w teori forum mam caly czas w tle wiec odkad tylko jestem w domu czyli od okolo 17 do 22-23 co dziennie Opisz siebie: mily, sympatyczny dzieciak ktory caly czas probuje sie roziwjac i uczyc nowych rzeczy, chodze do technikum na kierunek programista i tam wlasnie po raz pierwszy uzylem photoshopa na lekcji informatyki i polubilem to robic ale nigdy nie mialem czasu zeby sie go douczyc a gdy juz znalazlem kilka wolnych chwil kolega @ Ichigo pomogl mi z podstawami i coraz lepiej go ogarniam, dlatego chcialbym wlasnie sprobowac jako grafik na naszym forum Dlaczego akurat Ty?: nie jestem jakos super dobry, ale caly czas sie ucze wiec ciezko mi znalezc taki powod przez ktory mialbym wieksze szanse a nie chce klamac w tym podaniu wiec dlatego zostawie to miejsce "puste" Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 5-6 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/wLCpbq7 https://imgur.com/JKp6DyL https://imgur.com/DJ5ZGvC https://imgur.com/shYLaq2 Kontakt: dc, forum, steam, ig 2 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Listopada 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Jeśli mam być szczery to jestem na NIE. Dlaczego ? Ponieważ napis do zdjęcia chyba każdy kto wie jak się kopiuje i wkleja potrafi dodać do grafiki xD na przykładzie podanego przez ciebie zdjęcia : Grafika prawdopodobnie z naszego forum wzięta razem z nakładką loga i napisu strefaskilla. Co nie mam do tego problemu ale ja bym się takimi grafikami nie chwalił w portfolio .Nie wspominając już o "chujowo" wklejonej ikonce z ts, tak ją rozciągnąłeś że jest cała rozmazana. Nie wypowiadam się co do innych twoich graficzek bo dla mnie to tylko jest dodany napis zrobiony w ciągu 20sekund lub zrobiony przez generator w Internecie Jak zrobisz coś sam z siebie to może zmienię zdanie, ale na razie jestem na NIE. Poducz się jeszcze trochę działać i używać przyborów w ps a później napisz podanie ponownie 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 22 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 + chęci + prace całkiem niezłe jak na początek +- wiek + argumenty Dałbym mu szanse. Na tak. Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Jak na swój wiek prezentujesz dojrzałość i radzisz sobie dobrze z obecnymi rangami. Nie posiadasz doświadczenia w robieniu grafik, co mnie niepokoi, ponieważ obawiam się, że mogą pojawić się trudności w realizowaniu zleceń. Dodatkowo, zauważyłem, że masz jeszcze dwie inne rangi, więc znajdziesz na nie czas? Ponieważ ostatnio skarżyłeś się na brak czasu. W mojej opinii, warto jeszcze poćwiczyć umiejętności i za jakiś czas złożyć podanie ponownie. Na chwilę obecną jestem na nie. 2 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 25 Listopada 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 @ Grafik @ Grafik Naczelny 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 25 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Jesteś młody, ale jak na swój wiek prezentujesz mega dojrzałość i widać, że chcesz jednak ja bym jeszcze poczekał. Masz typera oraz admina a wypowiedź [up], że masz brak czasu to ze zleceniami może być ciężko. Popracuj nad umiejętnościami jeszcze i wtedy spróbuj. Jestem na nie niestety 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 25 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Witam Jako że troszkę coś w temacie siedziałem to pozwolę sobie wypowiedzieć + wiek / Dla mnie wiek przy tym dziale nie gra roli liczą się umiejętności + postawa / Nie widziałem by były z tobą problemy czy jakieś kłótnie i tu niestety minusy .. Same grafiki nie powalają dosłownie lepsze robiło się w szkole na informatyce w programie "Gimp" jako że jesteś świeży w tym proponuje obejrzeć sporo poradników wybrać "metodę" jak i odpowiedni program do startowych umiejętności Osobiście polecam program "Gimp" w którym nauczysz się podstaw nie rzucaj się w głęboką wodę jaką jest "PS" itd zacznij od prostoty która nauczy cię samej podstawy i tak jak mówiłem wiele poradników i branie udziału w dziale grafiki a mianowicie zleceń czy będą dobre czy też nie to też będzie cię uczyć co i jak Odemnie to tyle jak na ten czas jestem na "nie" ale nic straconego Powodzenia w nauce przyjacielu ! 1 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 27 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Pracę wciąż nie takie jak powinny być, ale nic straconego, droga przed Tobą. Pomogę Ci jeszcze trochę jak mogę. Spróbuj kiedy indziej jak się polepszysz. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 27 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi