Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 25 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Twój nick: BOA DUPCZYCIEL Nick oskarżonego: @ Hana_Montana Powód skargi: Banowwanie za nic Opis sytuacji: Chłop mnie banuje za to że jakaś gruba się sama spruła do mnie o to że niepochlebnie wypowiedziałem na jej podanie, a stulejka za mówienie prawdy i wyrażanie swojej opinii, a no i jeszcze za fakty daje bana że niby kogos obrażam, nie wiem gdzie on widzi obrazę niech tą skargą zajmie się ktoś kompetentny a nie jakieś ogórki z moderacji którzy nie ogarniają co to ironia xD @ Trivor @ Krip @ Anox zajmijcie się tym Wy bo już na priv mi zostało napisane że skarga zostanie odrzucona MOJE ODPOWIEDZI ZOSTAŁY USUNIĘTE CIEKAWE DLACZEGO XD BAN DAWNO MINĄŁ A DALEJ NIE MAM DOSTĘPU DO CZATU ALE JAK PISAŁ JEDEN Z MODERATORÓW MA KONTAKT Z NIEBIESKIMI I SKARGA BĘDZIE ODRZUCONA XD Data i godzina zdarzenia: Teraz Miejsce zdarzenia: Forum Dowody:https://megawrzuta.pl/download/d23803efadae684dbb255b7e3efd645c.html Coś od siebie: Tragedia z chłopa Xd Edytowane 26 Listopada 2023 przez BOA DUPCZYCIEL 1 3 2 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 25 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 A więc tak. Z góry zaznaczę, że blokada jest słuszna. Naprawdę skończ te swoje obrażanie i prowokowanie innych użytkowników na CB. Po pierwsze: Piszesz do @ czerwonka , że jak wchodzi na serwer, to jest przeciążenie, gdzie jednoznacznie sugerujesz, że jest gruba i próbujesz ją obrazić/sprowokować. I teraz piszesz, że to ironia? Naprawdę żałosne. Po drugie: Bezpośrednio piszesz do @ czerwonka , że jest głupia i posiada 0IQ nadal uważasz, że to ironia? Naucz się kultury nieważne, czy to dziewczyna, czy chłop każdemu należy się nawet minimalny szacunek, a nie próbujesz kogoś na siłę osmieszczyć/oczernić/obrazić lub sprowokować. Po trzecie: Tekstami typu „do garów” możesz rzucać u siebie w domu, a nie do ludzi na forum. Tutaj możemy podciągnąć to pod próbę poniżenia innej osoby. Po czwarte: Oznaczasz randomowych ludzi na CB i piszesz, że nominujesz go „do przygłupa roku” kolejna ironia? Czy może prowokacja i szukanie zaczepki? Napisałem Ci na pw za co masz blokadę i że nie zostanie ona cofnięta to zacząłeś obrażać i snuć jakieś swoje wywody. Napisałem Ci, że skarga zostanie odrzucona przez niebieskich, bo każdy, kto ma oczy i używa mózgu widzi, że jesteś szkodnikiem, który szuka tylko afery. Próbujesz prowokować/ośmieszać innych, przy czym nie widzisz swojej winy i jeszcze jesteś wielce oburzony jak ktoś Ci zwróci uwagę, bo przecież jesteś nietykalny. Naprawdę przemyśl swoje zachowanie, wyciągnij wnioski, przeproś i spróbuj się zachowywać jak na człowieka przystało. Skarga jest bezsensowna i oczywiście do odrzucenia typ jest manipulantem i próbuje coś ugrać. Niżej dowody: @ BOA DUPCZYCIEL Łatwo Cię podpuścić, ale jak już pisałem przestań manipulować faktami i czytaj ze zrozumieniem, bo widzę, że ciężko Ci to idzie. @ BOA DUPCZYCIEL Oto cała tajemnica czatu moderacji na forum. Masz ucinek naszych rozmów. Jak sam widzisz od 5 godzin nikt tam nic nie pisał i także nie ustawiał skarg, tak jak ty to piszesz. Przestań przekręcać moje swoja i czytaj ze zrozumieniem. Napisałem Ci, że twoja skarga jest do wywalenia i do odrzucenia, a ty dalej jakieś manipulację próbujesz robić. Jeżeli nadal będziesz pisał fałszywe info będziesz warnowany i tyle. Jeszcze pozwolę sobie dodać moje prywatne rozmowy ze steam. Jak widzisz misiu z Trivorem nawet nie mam kontaktu, z kripem piszę o pierdołach, a anoxa nawet nie mam w znajomych. Twoje pomówienia szybko zostały obalone misiu. @ BOA DUPCZYCIEL Źle sprecyzowałem moja wina. Chodziło mi ogólnie, że jesteśmy w kontakcie z niebieskimi, a twoja skarga i tak zostanie odrzucona, bo jesteś po prostu zwykłym manipulatorem, obrażasz innych, prowokujesz itp. wiec twoja odwołanie nie ma najmniejszego sensu. Ale oczywiście mogłeś inaczej odebrać moją wypowiedź za co przepraszam zwykły błąd w składaniu zdania. Ale tak na czacie moderacyjnym czasem omawiamy skargi itp. To nie jest żadną tajemnicą, że wymieniamy między sobą informacje chyba na tym polega komunikacja między osobami funkcyjnymi. @ BOA DUPCZYCIEL Nie napisałem, że „skarga będzie od razu odrzucona” tylko „że zostanie odrzucona”, a to trochę zmienia sens wypowiedzi, więc nie przekręcaj i chociaż pisz słowo w słowo to, co ja napisałem. 4 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Taka sieć ze się jest w kontakcie z niebieskimi i z góry wiadomo że skarga będzie odrzucona xD Sam na siebie bat ukręciłeś moderatorze xD Napisałem Ci na priv że o waszym ustawianiu skarg napisze każdemu kto gra na serwerze i nie tylko, gadać na adminowskim sobie możesz o sprawach forum a nie "odrzucać" skargi bo i tak niebiescy to odrzucą xD Od razu odrzucona mam na myśli dokładnie zaraz po tym jak jakikolwiek z niebieskich będzie online xD Edytowane 25 Listopada 2023 przez BOA DUPCZYCIEL 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Akurat, to że do mnie napisze coś na temat tej "skargi", to nic nie znaczy, bo i tak nie ma to żadnego wpływu jaki będzie werdykt końcowy. Mam swój rozum i widzę jakie są fakty oraz wiem kto jak się zachowuje i na co go stać tak w skrócie No chyba tak to działa czyż nie? Proste, że musi być między nami jakiś kontakt (zieloni-niebiescy), bo bez tego by był jeden wielki burdel i bajzel na forum. "Współpraca" jak to się mówi, ale dla ciebie widzę to jest bardzo obcy i odległy temat, bo od razu, że mamy jakiś tam "kontakt", to jest to coś złego. Dam ci inny przykład = wyobraź sobie jakby to wszystko funkcjonowało tutaj gdyby nikt ze sobą nie gadał ani nie pisał tylko każdy robił by wszystko solo i miał wyebane w resztę. Długo by to na pewno nie pociągnęło 12 godzin temu, BOA DUPCZYCIEL napisał: MOJE ODPOWIEDZI ZOSTAŁY USUNIĘTE CIEKAWE DLACZEGO XD BAN DAWNO MINĄŁ A DALEJ NIE MAM DOSTĘPU DO CZATU ALE JAK PISAŁ JEDEN Z MODERATORÓW MA KONTAKT Z NIEBIESKIMI I SKARGA BĘDZIE ODRZUCONA XD Ktoś musi być z dostępem do Czatboxa online żeby zdejmować bany. = poszło już ub. A co do wpisów drugi post łamał pkt regulaminu, więc mógł zostać on ukryty. Oboje dostaliście blokady na kilka godzin. Ty za głupią prowokację w stronę czerwonki, a ona za prowokację w dalszej części dyskusji z tobą, więc na moje oko chyba zostaliście potraktowani fair moim zdaniem. Oboje dyskutowaliście spinaliście się do siebie - oboje wylecieliście z Czatboxa. Nie mogę przyjąć tej skargi gdyż moderacja zrobiła po prostu, to co do niej należy. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi