Użytkownik BanneD Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Jaką macie o mnie opinie?? Edytowane 6 Marca 2019 przez NoMercy. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 16 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Spełniasz swoją role jako grafik bardzo dobrze, wykonujesz zlecenia, aktywny, miły, pomocny. Lubie Cie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dobry grafik Aktywny Miły Uczciwy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 23 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Wydajesz się być osobą całkiem przyjaźnie nastawioną Aktywność również jest plusem u Ciebie. Prace graficzne robisz całkiem niezłe. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Ref. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 6 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Według mnie jesteś miłym sympatycznym chłopakiem jak czegoś nie rozumie zawsze mogę cię poprosić o pomoc nigdy mi nie odmówiłes od serca ci powiem jak kumpel kumplowi że za szybko się poddajesz daz do tego co chcesz osiągnąć a napewno to osiągniesz ale się rozpisałem kurła lubię cię mordo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 6 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ref. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik MeWa Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Bardzo fajny człowiek z zapałem do pracy i mysle, że zaufany. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Miły, robi mega grafike, no life, kradnie fragi na dd2 xd, lubiany, spoko mordeczka, sympatyczny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 22 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Libie Cię a twoje prace to już wgl Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi