Użytkownik jojojojo Opublikowano 28 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Nick z CS: Admin banujący:nie wiem Serwer:201 mod Data zdarzenia:nie wiem Steamid: Opis sytuacji:wchodze na cs pisze ze mam bana na amxbans pisze ze nie mam. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany to nie jest moj nick nawet nie weim ocb XD Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina #PL [ COD MOD 201 ] : : [ RESET 8 KWIETNIA 12.00 ] : : StrefaSkilla.pl @pukawka.pl. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : WszeBOR1905 [AMXBans] Powod : ' Opengl32 WH ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1504622682 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.61.172.78 ' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] "cl_minmodels 0": (ST Blocked) Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Zbieżność IP po prostu. (Masz takie IP jak osoba która otrzymała tego bana) Osoba która otrzymała tego bana dostała go w Czerwcu, więc niech będzie, że ci go zdejmę. Możesz iść grać. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi