Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 28 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Nick podejrzanego: Czy Moge Dostać SS`y Serwer: DD2 SteamID/IP: STEAM_0:0:528658602 Data i godzina: Teraz Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ------------------------------------------------------ Podejrzane momenty, rozpiska: Chłop dostał perma na steam o nicku bogacz miałem go w znajomych i pomagałem mu naprawić steam "Wiadomo przełączenie na beta" no i to zrobił zaraz mi pisze na steam że wszystko działa, ale nie może wbić ponieważ dostał perma, więc pytam za co i chłop mi wysyła cały wycinek z consoli swojej i oczywiście tłumaczenie że , brat grał xD po czym wyjebałem go ze znajomych "nie zbieram odpałów w znajomych" nagle patrze a ten wbija na nsie na nsie nick AntySS 22.11.2023 i mówi BOA to ja MAMUSIA na wycinku z consoli będzie steam na którym grał właśnie z takim nickiem, więc w logach na pewno będzie takie coś, wracając nie wiem może z dwa dni temu wbija jakiś typ z nickiem Czy Moge Dostać SS`y i się wita i coś do mnie powiedział, odpowiedziałem siema i zapytałem a Ty kim jesteś a ten mówi no MAMUSIA musiałem kupić nowy steam, weźcie sprawdzcie wszystko w logach bo jak widzę że sobie gra na nowym steamie w csa to mnie rozpierdala, z powodu że nienawidzę odpałów a niżej dodaje cały wycinek z tej consoli co mi wysłał... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : bogacz [AMXBans] Reason : ' Leis_Detected ' [AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 585874365 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks bracaik wczesniej gral wiesz Wyciąłem ip więc jeśli będzie potrzeba to podam go na priv bo nie wiem czy mogę udostępniać ot tak ip Wiadomo coś? Edytowane 1 Grudnia 2023 przez BOA DUPCZYCIEL Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 28 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @ Trivor ogarnij logi jak będziesz miał chwilę czy to jest ten sam typ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zbanowany. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi