Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Czy Moge Dostać SS`y

BOA DUPCZYCIEL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick podejrzanego: Czy Moge Dostać SS`y
Serwer: DD2
SteamID/IP: STEAM_0:0:528658602
Data i godzina: Teraz
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ------------------------------------------------------
Podejrzane momenty, rozpiska: Chłop dostał perma na steam o nicku bogacz miałem go w znajomych i pomagałem mu naprawić steam "Wiadomo przełączenie na beta" no i to zrobił zaraz mi pisze na steam że wszystko działa, ale nie może wbić ponieważ dostał perma, więc pytam za co i chłop mi wysyła cały wycinek z consoli swojej i oczywiście tłumaczenie że , brat grał  xD po czym wyjebałem go ze znajomych "nie zbieram odpałów w znajomych" nagle patrze a ten wbija na nsie na nsie nick AntySS 22.11.2023  i mówi BOA to ja MAMUSIA na wycinku z consoli będzie steam na którym grał właśnie z takim nickiem, więc w logach na pewno będzie takie coś, wracając nie wiem może z dwa dni temu wbija jakiś typ z nickiem Czy Moge Dostać SS`y i się wita i coś do mnie powiedział, odpowiedziałem siema i zapytałem a Ty kim jesteś a ten mówi no MAMUSIA musiałem kupić nowy steam, weźcie sprawdzcie wszystko w logach bo jak widzę że sobie gra na nowym steamie w csa to mnie rozpierdala, z powodu że nienawidzę odpałów a niżej dodaje cały wycinek z tej consoli co mi wysłał...

[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : bogacz [AMXBans] Reason : ' Leis_Detected ' [AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 585874365 ' [AMXBans] Your IP : '  ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks bracaik wczesniej gral wiesz 

Wyciąłem ip więc jeśli będzie potrzeba to podam go na priv bo nie wiem czy mogę udostępniać ot tak ip :) 

Wiadomo coś?

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Zasłużony

Zbanowany.

dowod1.png

dowod2.png

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]