Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 29 Listopada 2023 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) 1. Twój nick: PROSTO. MISTRZ 2. Nick oskarżonego: Sebastiano z Ameryki 3. IP/SID oskarżonego: #18 "Sebastiano z Ameryki." 624 VALVE_0:4:868436925 4. Data i czas zdarzenia: 29.11.2023 2:35-2:44 5. Powód skargi: Notoryczne wulgaryzmy w strone graczy 6. Opis sytuacji: Obrazam sie z wariatem jak zawsze a ten czlek mowi : zebys ty zaraz przypadkiem ustami loda nie robil , po czym pisze zebys sie ogarnal bo bany poleca kiedys... to za kawalek sie odzywa cytuje :tez ciekawe czy rodzicow tak szantazowal , pewnie ojcu na ch*ju siada czy jakos tak* 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 2:35-44 http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2311290223-de_dust2-1701220980-1701222240.zip 02;23-02;44 http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2311290244-de_dust2-1701222240-1701223560.zip02;44-3;06 Edytowane 29 Listopada 2023 przez mateuszkosc1 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 29 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Załamałeś mnie mateuszek w tym momencie Wy tam jesteście dobrze dobrani Wariat,ty,i ten sebastiano, zastanawia mnie jedno, dlaczego jak jestem na serwerze to @ Sebastiano z Ameryki jest cicho, bo nikt go nie prowokuje do głupich odzywek, a jak mnie nie ma, czy tam innego admina, to zapewne, nawzajem się prowokujecie i wyzywacie.. ZAŁAMAŁEŚ MNIE TĄ SKARGĄ SERIO ;] 2 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 //* Sebastiano z Ameryki: - Brak słów, pisałeś że się poprawisz, ogarniesz słownictwo, były kilka krotnie dawane muty // Nie pomogło?! - Tak się żegnamy. - BAN NA ZAWSZE! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ //* Wariat Polska - Co do ciebie, ty już masz sporo za uszami, Blokada na forum oraz bany na serwerze nie pomogły?! // Tak się żegnamy. - BAN NA ZAWSZE [ Gold nova II ] *SVIP* *DEAD* Wariat;) POLSKA : kurwo do matki mow [ Gold nova II ] *SVIP* *DEAD* Wariat;) POLSKA : ty tam ciagnij lache w piwnicy [ Gold nova II ] *SVIP* *DEAD* Wariat;) POLSKA : pederasto pierdolony Wariat;) POLSKA : pizdy sobie z hg golicie nawzajem napewno --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //* PROSTO MISTRZ : Sam również prowokujesz, twoje teksty są zbędne! - Lepiej patrz na siebie, bo możesz przypadkowo do nich polecieć na "WAKACJE" - BAN NA 2 DNI! *Skoczek* [ Master guardian elite ] *SVIP* *DEAD* PROSTO. MISTRZ : pedaly znaja *Skoczek* [ Master guardian elite ] *SVIP* *DEAD* PROSTO. MISTRZ : seba zebys ty zaraz morda konia nie zwalil *Skoczek* [ Master guardian elite ] *SVIP* *DEAD* PROSTO. MISTRZ : seba ty chcesz kolejny tydzien czy miesiac? *Skoczek* [ Master guardian elite ] *SVIP* *DEAD* PROSTO. MISTRZ : bo to recydywa powtarzam *Skoczek* [ Master guardian elite ] *SVIP* *DEAD* PROSTO. MISTRZ : a wystarczy podac godzine i czas np teraz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //* A NO ELO : Prowokacja graczy, Kultura - BAN NA 2 DNI! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //Edit - Dzięki za zgłoszenie 2 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi