Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 29 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Witam w kolejnej serii p.t. "Pod Ostrzałem" W dzisiejszym temacie pod celownik wpada nasz Moderator oraz Opiekun UBT 1.6 @ Axel . Zapytałem kilka osób co sądzą o tym użytkowniku. Czas je poznać. Anonimowa opinia nr. 1 --> Co myślę o Axelu. A więc, nie znam go zbytnio to wiele nie mogę się tutaj wypowiedzieć, ale wyjadę się fajną osóbką, bez konfliktową, trochę mało aktywny jest co na pewno musi poprawić, bo słabo to wygląda w sumie tyle co mogę powiedzieć o nim. Anonimowa opinia nr. 2 --> Axel wydaje mi się, że jest osobą miłą z poczuciem humoru jak i zachowanym dystansie do siebie i do innych. Lubię go, nie widzę, żebym miał lub ktoś z nim problemy, dobrze radzi sobie z funkcją moderatora. Oby tak dalej 💪🏻✊🏻. Anonimowa opinia nr. 3 --> Axel wydaje mi się bardzo w porządku osobą, wykonuje swoje obowiązki tak jak trzeba i chwała mu za to. Miły, kulturalny człowiek, nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń. Niestety nie znam praktycznie w ogóle, więc więcej nie mogę powiedzieć . Anonimowa opinia nr. 4 --> To osoba o specyficznym podejściu czasem jest w porządku, ale zdarza mu się zachowywać dziwnie. W roli użytkownika radzi sobie całkiem nieźle, a jako moderator też nie jest najgorszy. Nie poznałem go jeszcze w pełni, aby móc więcej o nim powiedzieć, ale wydaje mi się, że ogólnie jest w porządku. Anonimowa opinia nr. 5 --> Nie znam można powiedzieć że wcale, może parę razy na czacie popisaliśmy tylko, ale nie mam mu nic do zarzucenia. Miły, dobry i pomocny jak się go poprosi i będzie miał czas. Anonimowa opinia nr. 6 --> Jako, że zostałem zapytany co myślę o Axelu warto było by się wypowiedzieć, a więc Axel pomocny ogarnięty chłopak, który myśli raczej rozsądnie co robi. Nie działa spontanicznie czy też bez głowy. Kiedyś dobry admin coda , a teraz dobry mod jak i ub team. Anonimowa opinia nr. 7 --> Axelik, to dobra morda. Zna się na demkach i jako moderator spisuję się dobrze. Bez większych problemów ogarnia obowiązki które do niego należą. Poza tym, to bardzo pozytywna osoba i zawsze można z nim na luzie pogadać o byle jakich pierdołach . Anonimowa opinia nr. 8 --> Nie znam, ale jako moderator super się sprawuje i myślę, że kiedyś się poznamy haha. Anonimowa opinia nr. 9 --> Ciężko mi jest cokolwiek o @ Axel powiedzieć. Na pewno mogę stwierdzić, że jest osobą odpowiedzialną, sumienną, która wykonuje obowiązki moderatora i opiekuna ubt bardzo dobrze. Anonimowa opinia nr. 10 --> Nie znam jakoś bardzo, więc za dużo o nim nie powiem, ogarnia to co robi i wydaje się spoko:> Anonimowa opinia nr. 11 --> Jako ubt może być, nie ma tragedii a osobiście spoko osoba, tylko że na dd2 gorzej mu idzie niż na codzie. Chyba już nie te lata, stare kości haha 🤣 4 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Lovju all boys 1 5 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 30 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Dobra robota 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi