VIP MnX Opublikowano 29 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Jaką masz propozycje?: Aby dodać konkursy sezonowe, już tłumaczę, a więc zrobić konkurs na najlepszą fotografię w dana porę roku, np. idzie teraz zima więc zrobić konkurs na najlepszą zimową fotografię, przyszla by wiosna to na najlepszą wiosenną fotografie itd. oczywiście nagrody za najlepszą pracę i najlepsza praca to ta która zgarnęła by najwięcej reputacji, oczywiście nagrody by były, myślę, że zachęciło by to wiele osób do wyjścia z domu i zaangażowania się Screenshot/Nagranie/Przykład: Zrobić post, że organizuję się taki konkurs w tym poście użytkownicy by reagowali na pracę innych i zdjęcie z największą ilością reputacji wygrywa myślę, że to jest do zrobienia i nie jest wcale takie trudne 6 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 29 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Jak dla mnie fajna inicjatywa, z której można zrobić konkurs u nas na forum jestem jak najbardziej za. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 4 Grudnia 2023 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Jestem za I fajnie bo akurat spadł śnieg to fajne fotki będą wychodzić, sam wezmę z chęcią udział w takim konkursie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi