Użytkownik Juliusz.C. Opublikowano 29 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) Nick podejrzanego: betoniarnia_smigiel Serwer: dd2 SteamID/IP: 7 "betoniarnia_smigiel" 314 VALVE_0:4:1508088581 2 38:22 8 0 Data i godzina: 22:40 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Podejrzane momenty, rozpiska: Może ktoś wreszcie dać perma temu typowi? Gram na serwerze dosyć często, zawsze wyzywa użytkowników. Powoduje to niemiłą atmosferę, robi to bez powodu. To już kolejny raz killed KAWUSIA with ak47 nsnn' killed Domka. with m4a1 [ Silver elite master ] *SVIP* *DEAD* betoniarnia_smigiel : nie obrazaj Cara crack.head killed anal cowboy with m4a1 *** crack.head killed De Lux.` with a headshot from m4a1 *** [ Silver I ] *SVIP* *DEAD* snierc mnie ucaluje ale nie ty : /rs nsnn' killed with m4a1 [ Silver elite master ] *SVIP* *DEAD* betoniarnia_smigiel : traper szmato anal cowboy (RADIO): Enemy spotted. "mp_timelimit" changed to "0" [ Silver elite master ] *SVIP* *DEAD* betoniarnia_smigiel : polski wywrotku anal cowboy (RADIO): Enemy spotted. Tu znów, ale coś mi sie popsuło i nie mogę robić ss Edytowane 29 Listopada 2023 przez Juliusz.C. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 29 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Za ksenofobiczne zachowanie dostał ode mnie bana na tydzień. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Został zbanowany słusznie więc zamykam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi