Użytkownik bilbordzik Opublikowano 30 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Nick z CS:Bibacz Admin banujący:Blaszczyk Serwer:dd2 Data zdarzenia:dzis Steamid:77.254.242.168 Opis sytuacji:witam ponad dwa tygodnie temu dostalem bana od blaszczyka na tydzien czasu za to ze napisalem rude scierwo po tym jak zginalem nic wiecej dzis dostalem bana po tym jak napisal czy chce sie ustawic to napisalem zeby przyjezdzal zamkne go w piwnicy i bede torturowal po co prowokuje ? NAPISAL CZY CHCE SIE USTAWIC ODPOWIEDZIALEM TAK I NAPISALEM CO MU ZROBIE ZEBY POZNIEJ W SZOKU GOSC NIE BYL ; ) ) ) CZY MOZECIE COS Z TYM ZROBIC ? NIKT INNY DO MNIE NIC NIE MA ANI JA DO NIKOGO NIE MAM..... CZY MOZECIE COS Z TYM ZROBIC ? Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 30 Listopada 2023 przez bilbordzik 1 4 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 30 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Po pierwsze typie, co wchodzę na serwer albo jestem na nim, wchodzisz i mnie prowokujesz pierwszy, wyzywasz od rudych itp, nawet na to nie reaguje do momentu gdy nie przegniesz i będziesz sobie mówić co chcieć. Wysyłasz mi jakieś zdjęcia na pw swoje jak leżysz bez koszulki i wysyłasz jakieś dziwne miny, jakbyś był nie normalny, napisałem ci że możemy się ustawić, po czym ty mi mówisz że mogę ci adres podać to przyjedziesz, bo nigdzie indziej ze mną się nie ustawisz, jesteś serio odklejony na maksa, i kolejne twoje zaczepki w moją stronę, będą kontrowane banem. Tyle ode mnie, nie chce mi się więcej na ten temat pisać, bo szkoda mojego czasu, ciśniesz mnie i piszesz skargę Ediit: Aż tak jesteś napalony żebym przyjechał? Ośmieszyłbym cię jak cielaka, Możemy się ustawić, to ja mam jechać do jakiegoś odklejusa co mi takie zdjecia wysyła,Spotkajmy się w połowie drogi Zastanów się nad swoim zachowaniem gościu 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 gosciu nigdzie indziej sie z toba nie ustawie bo pojade a cb nie bedzie to proste chyba ? daje adres przyjzedzasz i proste chyba ? a sam zaproponowales ustawienie sie to napisalem co ci zrobie 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 no przyjezdzasz czy nie ;d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 PW numer ci podam ustalimy wszystko Do czasu przyjazdu twojego będę nagrywał miejsce w którym się ustawimy zblaznie cibie tutaj przy wszystkich, bo przecież nie przyjedziesz dawaj PW ddje ci nr Podaj dzień ja miejsce z godzina dogadamy Zobaczymy jak z tego wybrniesz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bilbordzik Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Ta fota też spoko, mogłeś też tą wysłać. Jesli chcecie zobaczyzobavzyc upokorzenie rudego,będzie miał takie ciupapi że się zesra, polecam śledzić temat , kóry i tak zostanie zamknięty na 100% rudy osrany 🤣🤣😂😂 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Zamykam odwołanie, bo duży burdel robicie @ bilbordzik czekaj na werdykt odwołania 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 8 godzin temu, bilbordzik napisał: witam ponad dwa tygodnie temu dostalem bana od blaszczyka na tydzien czasu za to ze napisalem rude scierwo po tym jak zginalem nic wiecej * W tym przypadku trzeba było się odwołać, oraz napisać skargę. A nie teraz pisać to po fakcie!! //* Ban zostaję, ponieważ ty się odwołujesz czy piszesz wypracowanie do szkoły? - Jeżeli admin prowokuje, obraża itd. - prosiłbym o napisanie skargi, a nie w odwołaniu... Patrząc na twoją pisownie i krytykując admina bez podstaw ani dowodów to twierdzę że Admin nie banuje bez powodu! //* - Jeżeli nadal będzie to się powtarzać i nie zmienisz zachowania "cwaniaka", to za takie zachowania będziesz ukarany permem na serwerze ONLY DD2. 2 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi