Użytkownik UnknownTM Opublikowano 30 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Nick podejrzanego: zaPPer Serwer: COD mod SteamID/IP: STEAM_1:0:1509340278 Data i godzina: 30.11.2023 10:30 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.youtube.com/watch?v=NVbSPGLgdp4&ab_channel=ASDFpro Podejrzane momenty, rozpiska: Zapisało się bez dzwięku, 30 sekundowe wycinki zrobione przez shadow play'a, chyba nie trzeba nic więcej mówić wystarczy spojrzeć. Edit: rozumiem, demka niestety nie zrobiłem bo uważałem że strzelanie przez ściany i ewidentny aimbot będą wystarczającym dowodem, gracz dostał bana po godzinie na serwerze więc skarga i tak już nie potrzebna. Plotka którą usłyszałem się również potwierdziła. Edytowane 30 Listopada 2023 przez UnknownTM 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Przyjmujemy dema tylko i wyłącznie w oryginalnej postaci. - Także czekam na //Edit postu - 24h //Edit --> 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi