Użytkownik Kinderrr Opublikowano 30 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Hejka mam lekki problem grając na COD modzie średnio działa mi "W" I sprawdzałem to na innym serwerze i działa na innej grze i tez jak by problem jest taki ze działa za chwile nie zaraz tak takie lagi jak by miał i tez laptop przed chwila wrócił od informatyka klawisz był wymieniamy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 30 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Jak masz jakąś klawiaturę pod USB podepij sobie i zobacz czy na pewno ten przycisk W jest dobrze zrobiony , bo jak Ci będzie działało na tej klawiaturze z USB to znaczy że zjebany jest ten przycisk W na laptopie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kinderrr Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Mam Laptopa i został wczoraj odebrany od Naprawy razem z przyciskiem i o tyle działa ale ma takie lagi takie przeskoki. Ale dwa sprawdzałem na innych grach i takiego aż nie ma są lekkie albo wcale a na cs staje mi postać jak bym przestał wciskać klawisz. A ping mam po 30 światłowód nie ma problemu z internetem Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi