VIP DeVoX Opublikowano 30 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) {Q&A} @ tomori [P] Gdybyś mógł w tym momencie dostać jakąkolwiek rangę dostępną na forum, jaka to by była i dlaczego? [O] Myślę, że J@ a dlaczego? Dlatego, że miałem już ją i bardzo dobrze wykonywałem swoje obwiązki, jak i przykładałem się do pracy i zawsze dopinałem wszystko na ostatni guzik. [P] Jaka jest Twoja ulubiona czynność w czasie wolnym? [O] Wychodzenie na piłkę nożną, lub ze znajomymi na miasto. [P] Jaka jest Twoja wymarzona praca? [O] Założyć własną firmę transportową i mieć z tego kupę siana [P] Jakie było Twoje największe marzenie za dzieciaka? [O] Zostać najlepszym piłkarzem na świecie [P] Możesz mieć dostać za darmo jedną rzecz ze wszystkich możliwych na świecie, co byś wybrał i dlaczego? [O] Dostać wille w Dubaju i ułożyć sobie życie. @ Raku [P] Masz jakieś hobby? Jesli tak to jakie? [O] Granie w gry komputerowe, tworzenie stron i granie w piłkę nożną [P] Ulubiona gra? [O] Fivem na obecną chwilę [P] Ulubiony serwer na sieci? [O] Obecnie żaden [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [O] Rap i remixy [P] Korzystasz z jakiś używek? [O] Nigdy w życiu [P] Ulubione danie? [O] Klopsiki z ziemniaczkami i buraczkami @ Hana_Montana [P] Masz drugie imię? [O] Nie [P] Ile masz przegranych godzin w cs? [O] Prawie 3k [P] Ulubiona zupa? [O] Pomidorowa [P] Masz dziewczynę? [O] Tak [P] Ile masz lat? [O] 23 [P] Masz prawo jazdy? [O] Tak [P] Jeździłeś kiedyś konno? [O] Tak za dzieciaka [P] Wódka czy piwo? [O] Oczywiście, że piwo [P] Ulubiony napój? [O] Monsterek/Redbull [P] Z kim z forum masz najlepszy kontakt? [O] Z @ niktważny [P] Jak oceniasz prace redakcji? [O] Oceniam na bardzo dobrą, chłopaki mega się starają co widać i polepszyła się redakcja ostatnim czasem. [P] Oglądasz youtube? [O] Tak [P] Pizza czy kebab [O] Oczywiście, że Kebab. [P] Jakie plany na sylwestra? [O] Wyjście na dwór ze znajomymi, lub jakaś domówka. [P] Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? [O] Spider-Manem [P] Interesujesz się sportem? [O] Tak, szczególnie piłką nożną [P] Ulubiony piłkarz? [O] Vinícius Júnior Nominuje następną osobę @ Krip Edytowane 30 Listopada 2023 przez DeVoX 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 30 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Super, dzięki za odpowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 30 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Fajna robota 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 1 Grudnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Mój rówieśnik 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Byłem już raz nominowany, ale to było chwilę czasu wstecz. Więc, to dobra okazja na odświeżenie pytań/odpowiedzi. Nominację oczywiście przyjmuje 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Super! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi