Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Cześć! Tydzień temu zapytałem użytkowników Strefy Skill'a, kogo chcieliby nagrodzić za aktywność na forum za rok 2023. Dziś przedstawię te odpowiedzi. Dziękuję wszystkim, którzy mi odpisali! @ DeVoX @ Krip , za jego ciężką włożoną prace w forum, jak i jego postawę jako Junior Admin, daje z siebie 100% co wynika z jego aktywności, ogólnie zachowanie jestem w stanie powiedzieć, że to wzór na Junior Admina. Jest osobą kulturalną, jaka przystaje na jego posadę, ogólnie powinni ludzie brać wzór z niego! @ FunnyPuma Hmmm... Bardzo ciekawe pytanie. Na pewno nie jest to jedna osoba, która na taką nagrodę zasługuje. Każdy robi dobrą robotę na forum, dokładając swoją cegiełkę, żeby wszystko dobrze wychodziło, jak powinno. Jednak, jeżeli miałbym wybrać, to nagrodziłbym @ Krip 'a. Chłopak jest zdeterminowany i odpowiednio dąży do postawionych celów. Zawsze jest chętny pomóc, jeżeli zostanie poproszony. Jest pomysłowy oraz z poczuciem humoru i można z nim pogadać i się pośmiać. Od początku bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki, admina oraz UBT i Opiekuna UBT. Również co ważne, wzorowo się spisywał jako moderator, a teraz jako J@. Dużo robi na forum, szybko reaguje na zgłoszenia, błędy czy propozycje. Uważam, że @ Krip w pełni zasługuje na taką nagrodę. @ SQ_Secretive Chciałbym nagrodzić @ Krip 'a na ten rok 2023 ponieważ wykazał się niezwykłym zaangażowaniem i profesjonalizmem w swoich obowiązkach. Jego aktywność na forum była nieoceniona, tworząc atmosferę, wzajemnego wsparcia. @ Krip był zawsze gotowy do pomocy innym członkom zespołu i przede wszystkim jego życzliwość, cierpliwość i umiejętność dzielenia się wiedzą sprawiły, że stał się niezastąpionym wsparciem dla innych w ich codziennych zadaniach. @ Krip wykazywał niezachwianą determinację w dążeniu do porządku na forum i pokonywaniu przeszkód. Moim zdaniem naprawdę wyróżnił się w 2023 r. swoim wyjątkowym wkładem, co czyni go w pełni zasługującym na uznanie i nagrodę. Dlaczego?! 1. Zaangażowanie Kripa w swoich obowiązkach były wzorowe i konsekwentnie przekraczał wszelkie granice, aby zapewnić znakomite rezultaty. 2. Pomysłowość Kripa przejawia się w jego innowacyjnych pomysłach i rozwiązaniach, wnosząc świeże spojrzenie na wyzwania. 3. Był niezawodnym źródłem pomocy i wsparcia, chętnie oferując wskazówki i pomoc kolegom i członkom forum. 4. Krip konsekwentnie wykazuje wysoki poziom profesjonalizmu i uczciwości na forum. 5.Jego umiejętność nieszablonowego myślenia doprowadziła do kreatywnego rozwiązywania problemów i lepszych wyników. 6. Konsekwentnie wykazuje silną etykę pracy, dając innym pozytywny przykład do naśladowania. @ hadezbtw Na ten tytuł nominuje użytkownika: @ tomori Nie można mu odmówić chęci i tego, że chłopak bardzo się stara. Ma zajebisty humor jeśli się go pozna bliżej, jest aktywny i kiedy coś trzeba zrobić to zrobi to. Jest osobą bardzo pomysłową, ostatnio dużo fajnych i ciekawych zmian wprowadził do typerki. @ Oro Koroner Za rok 2023 nagrodziłbym @ LAN CIECHOCINEK 2K2 Bardzo dobrze sprawował funkcję J@, a potem administratora. Poświęcił bardzo dużo czasu w dalszy rozwój sieci. Oczywiście nie można zapomnieć, jak też dobrze sprawował funkcję w ubt. Należycie rozpatrywał odwołania. Ogólnie jest osobą bardzo pomocną. @ czerwonka Myślę, ze osobę, którą można by było nagrodzić za ten rok to @ Krip . Jest on osobą uważam, ze najbardziej zaangażowaną w życie forum. Bacznie przygląda się temu co dzieje się na sieci, a w razie jakichkolwiek problemów i pytań jest pierwsza osoba, która chętnie udzieli pomocy. Jego wkład pracy jest tak dokładny i precyzyjny, że nie ma się do czego przyczepić jest po prostu idealny haha. @ AlvaroRicoPolo Gdybym miał wybierać kogoś na kogo zdecydowanie oddałbym głos byłby to @ Krip , ponieważ zaczynał od niskiej rangi i ze względu na swoją kreatywność udało mu się awansować na tak ważną rangę. Jest bardzo pomysłowy i zarazem pomocny z tego względu, iż pomaga bezinteresownie nowym użytkownikom pojawiających się na forum, gdy czegoś nie wiedzą lub nie rozumieją to chętnie pomaga im swoją zdobytą wiedzą, którą nabył od początku rejestracji na tym forum. Jest to osoba, która podchodzi do każdej sprawy z pełnym zaangażowaniem i nie lekceważy żadnego użytkownika, który ma problem ten ważniejszy i mniej ważny. Dużo osób na tym forum nie ma, aż tak mocnego dystansu do siebie co on, bo z tego co zauważyłem na chatboxie to potrafi dostosować się do otoczenia i nie obraża się na byle jakąś błahą sprawę i co najważniejsze to nie rozdaje warnów na ilość, tylko na jakość co jest dla niego najlepszym plusem w jego osobie. Jego determinacja mi imponuje z tego względu, że nie potrafi odpuścić żadnej sprawy i doprowadza ją do samego końca. @ tomori Wydaje mi się, że na tą nagrodę zasługuje @ Krip dlatego, że jest strasznie pracowity, nigdy nie odmówił mi i innym pomocy, wykonuje swoje obowiązku sumiennie i starannie. @ offline... @ Ichigo ,a dlaczego to przedstawię poniżej: Od czasu, gdy @ Ichigo dołączył do zespołu grafików, jego praca jest niesamowita. Zawsze doprowadza do końca każde zlecenie bez żadnych niezrealizowanych projektów. Nawet w najtrudniejszych sytuacjach zarywa noce, aby zapewnić szybkie ukończenie zleceń, dbając o zadowolenie klientów. Jego zaangażowanie i profesjonalizm są niesamowite, a użytkownicy zawsze otrzymują swoje projekty zgodnie z oczekiwaniami, bez długiego oczekiwania. 5 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 1 Grudnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Nikt nie pytał, ja nagrodziłbym @ Drako @ HAWAJSKA⁷ @ LAN CIECHOCINEK 2K2 nie pamiętam jeszcze kto tam był, ale za wkład do forum w te wakacje, szkoda że nie są już J@ i administratorem. Dzięki chłopaki 2 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Gratulacje chłopaki! Odkąd dołączyłem pełen profesjonalizm widzę u Was! 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Jak to czytam, to aż mi się łezka w oku kręci Dziękuje za docenienie 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 2 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Ewidentnie zasłużone 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 6 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi