VIP MnX Opublikowano 1 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Witamy was już w piątym temacie "Zgadnij kto to wykonał?"! Na początku zachęcam do zapoznania się z regulaminem, nagrodami, zasadami i punktacją Mam nadzieję, że ta zabawa przypadnie wam do gustu bo można łatwo zarobić fajne nagrody a w przyszłości jeszcze lepsze Bardzo proszę osoby chętne do wzięcia udziału w następnym temacie piszcie do @ MnX lub @ Ichigo ! | WAŻNE LINKI |! REGULAMIN ZASADY PUNKTACJA NAGRODY - EDYCJA 1 Jestem ciekawy co wy na taką prace Typujcie jej autora 1. @ Fenio 2. @ BotoPolska 3. @ Raku Jako, że dziś jest 1 grudnia mam dla was niespodziankę Pierwsza osoba co zgadnie otrzymuje aż 3 pkt., natomiast osoba co zgadnie druga otrzymuje 2 pkt., reszta co zgadnie po 1,5 pkt.! TEMAT AUTOMATYCZNIE ZAMKNIE SIĘ 3.12.2023 WTEDY WPISUJEMY LUDZI DO PUNKTACJI! TEMATY Z PRACAMI BĘDĄ CO 3 dni! Powered by @ MnX & @ Ichigo // Zakaz kopiowania na inne strony internetowe | 2023 | 5 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 1 Grudnia 2023 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Raku 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Fenio 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Raku 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Raku 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Raku 2 1 Odnośnik do komentarza
Three Days Grace A3ro Opublikowano 1 Grudnia 2023 Three Days Grace Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Raku 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Fenio 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik --->ACAB<--- Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Raku 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rer3qred Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ BotoPolska 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @ Fenio 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 3 Grudnia 2023 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Witajcie kochani! Dziękuję za tak liczne odzewy Jesteście niezastąpieni i wiem, że mogę liczyć na wszystkich! Oczywiście chciałoby się większy zasięg mieć, lecz to co robicie mi w zupełności wystarcza i za to wam dziękuję! [Autor tej pracy to: @ BotoPolska ]! Gratulacje dla @ Rer3qred za zdobycie 3 pkt., reszcie nie udało się zgadnąć :(! Jest mi bardzo przykro, że przy takiej promocji zgadła tylko jedna osoba bo szczerze chciałem aby wszyscy mieli większe szansę na wygraną. A więc zrobimy tak, że w następnym temacie, który będzie już za kilka godzin (dziś) ogłoszę wam coś ciekawego! Proszę Was o to abyście się nie zrażali tym, że nie trafiliście, będzie jeszcze dużo szans na zdobycie punktów a widzę że rywalizacja jest na wysokim poziomie i aż nie mogę się doczekać co będzie się działo przy końcówce Jeszcze raz dziękuję wam za tyle głosów i mam nadzieję, że w 6 temacie będzie ich jeszcze więcej! Oficjalnie temat #5 zamykam! 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi