Użytkownik Sebastiano z Ameryki Opublikowano 1 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Nick z CS:Sebastiano z Ameryki Admin banujący:Diablik Serwer:trivor Data zdarzenia:29.11.2023 Steamid: Opis sytuacji:Witam wszystkich chce oznajmić ze podczas gry smiałem się z wariata dogryzki kazdy ide albo beka przez mikro potem wszedl pan prosto mistrz i zaczol prowokowac ja do niego nie pisze bo nie przepadam za nim zaczoł głupie pisanie straszenie wie się wkurwiłem i byłem wulgarny tak jak błaszczyk napisał ja jestem spoko do poki ktoś mnie nie wkurwi na nikogo nie wrzucałem i nie ublizyłem tylko kolezenska gadka i jak zwykle gadka o murzynach do wariata jak ktoś jest normalny da mute i po wszystki może chłopaka zazdrość zbiera ze jestem lepszy w gadce w weiecej ludzi mnie mniebi nie wiem zazdrość.. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 2 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 2 Grudnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Także tak, dam ci ostatnią szansę, abyś zmienił swoje zachowanie. Jeśli nadal będziesz kontynuował takie postępowanie czyli prowokowanie, krytykowanie, obrażanie gracza.. itd, będę zmuszony podjąć dalsze kroki, które mogą skutkować konsekwencjami dla twojej obecności w grze. (Ban na zawsze). Mam nadzieję, że zrozumiesz powagę sytuacji i podejmiesz starania, aby poprawić swoje zachowanie. Bana skracam do 7 dni. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 2 Grudnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi