Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - offline...

_sss_

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Imię: Bartek
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: zostalo mi to zaproponowane wiec postanowilem sprobowac ponownie, mysle ze podolam z tym 
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać  Opiekunem: om1
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak na tej sieci nawet
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): mysle ze 7/10 znam wiekszoc komend, jedynie z plikami gry mialbym problem ale do juz ustalone zostalo
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak co do kwoty jestesmy juz dogadani
Link do profilu steam:

https://steamcommunity.com/id/thefisrtoffline/
Coś o sobie:  

Nazywam się Bartek, a moje życie układa się wokół pasji do gier komputerowych, które stanowią nieodłączną część mojego codziennego świata. Fascynuje mnie nie tylko świat wirtualnej rozrywki, ale również różnorodność dyscyplin sportowych. Od piłki nożnej po koszykówkę, każda forma aktywności fizycznej przyciąga moją uwagę.

W chwilach, gdy nie poddaję się emocjom płynącym z ekranu komputera czy boiska, zanurzam się w fascynującym świecie literatury. Książki są dla mnie nie tylko źródłem wiedzy, ale także sposobem na ucieczkę do innych światów. Dodatkowo, muzyka jest dla mnie nieodłącznym towarzyszem, który ubarwia każdą chwilę życia, dodając jej wyjątkowy nutek.

Moje dni są pełne zróżnicowanych doświadczeń, gdzie każda pasja znajduje swoje miejsce, tworząc harmonijną mozaikę mojej codzienności.

edit:

@ MnX z tym podaniem to jets tak ze sam @ Anox  zapytal mnie czy nie chce byc opem tego serwera bo on po prostu nie ma na to czasu wiem jak to wyglada ale to po prostu pomoc po tym jak mnie o to poproszono

a jesli chodzi o pluginy to: sam anox powiedzial ze nie koze mi dac ftp przez jakas polityke czy ch*j wie co nie wnikalem w to 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 5
  • Tak sobie 1
  • xD 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• VIP
VIP

Szczere moje odczucia są takie, że pchasz się za bardzo na rangi :/ Niedawno nie wyszło z grafikiem a teraz kolejne podanie na znowu inne stanowisko, masz typera masz admina zajmij się na razie tymi rangami na 100%. Opiekun serwera wiąże się z dużymi obowiązkami, to nie jest tylko zamykanie tematów w dziale czy przyjmowanie podań na admina. Na plus jest wsparcie finansowe no, ale to chyba obowiązek. Twój podpunkt "Coś o sobie" wygląda jakbyś go skopiował skądś, wstawił i zmienił kilka linijek, przypomnę że w podaniu na grafika nie postarałeś się aż tak tego ładnie napisać i szczerze wygląda to dla mnie źle. Myślę, że na opiekuna powinna być osoba jeszcze dojrzalsza, która potrafi co nieco pogrzebać w pluginach gdy będzie potrzeba lub usunąć jakiś błąd na serwerze.

Jestem na nie.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

na nie XD

latasz po rangach, przyjmuja cie i potem rezygnujesz bo ci sie nudza

nie jestes odpowiedzialna osoba na to stanowisko

jako admin nie raz byles toksyczny na serwerze

nie nadajesz sie wedlug mnie na ta range, zajmij sie w koncu tym co masz, a nie kolejne podania piszesz pzdr

• Fuu 1
  • Użytkownik

Plusy

+Wsparcie finansowe

+był opiekunem

+coś tam o sobie napisał, wygląda jak skopiowane i pozmieniane, ale czy to takie ważne

+SM itd.

Minusy

-pcha się troche na rangi :shrug:

Coś ode mnie

Co do opiekuna to nie wiem czy był dobrym czy złym. Znając go prywatnie uważam, że zasługuje na szansę (kolejną:awkward:)  jeśli rzeczywiście poświęci na to czas i się zaangażuje. Osobiście nie widziałem też żeby był toksyczny na serwerze.:peposhrug:

Jestem na TAK

• Super 1

• Użytkownik

- za dużo rang, wg mnie powinienes sie skupic na swoich obecnych rolach, jak narazie male jest zapotrzebowanie czy na adminow na OM tym bardziej opiekunow, nikt tam prawie nie gra wedlug mnie nie ma sensu
+doswiadczenie
-+wiek 
- zakladam ze ci sie znudzi po miesiacu, a nie chce takiej osoby na stanowisku opiekuna:/

JESTEM NA NIE!
Pozdrawiam!
hadezbtw:)

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• Użytkownik

siema 

na +:

-doświadczenie

-wsparcie finansowe

na +-:

-znajomość komend

Moim zdaniem to z doświadczeniem jakie masz dałbyś radę na tej roli, jestem na TAK.

• Super 1

• Użytkownik

- znajomość komend

+ doświadczenie

+ wsparcie w postaci $

+ podanie

jestem na tak/neutral - mocny okres próbny 

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

na +

-chęci

-wsparcie finansowe

na +-:

-znajomość komend

-pchanie się na rangi 

JESTEM NA NIE

Edytowane przez okSio

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif

• LEGENDA

To ja zapytałem czy nie myślał opiekunie na OM#1  ponieważ ja nie mam zbytnio czasu na ogarnianie serwera jeśli chodzi o adminów czy też graczy.

Przyjmuję na okres próbny. 

• Lubię to! 2
  • Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]