Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Mokra Agatka

Mokra Agatka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Mokra Agatka
Admin banujący: MCk199
Serwer: ZM+EXP
Data zdarzenia: 03 gru 2023 - 14:58:13
Steamid:  STEAM_1:0:275817429

Opis sytuacji:  O tuż  dostałem bana z powodu nowego punktu  w regulaminie kiedyś grało inaczej się na serwerach zombie mod czy zombie exp moim protym zdaniem ban jest nie słuszny w regulaminie nie pisze że nie można skakać ani używać wściekłego zombie po dodaniu nowego punktu przez MCK199 punkt: umyslne przeszkadzanie graczom w rozgrywce - 1.12 punkt regulaminu [ nie jest to umyślne przeszkadzanie w rozgrywce tylko normalna gra. BAN PROSTYM ZDANIEM JEST NIE SŁUSZNY.
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://bany-zombie.pl/ban_list.php?bid=6184
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

@ SQ_Secretive   @ Trivor  @ MCk199  @ Fenio

dzięki za wyjaśnienie. ok ban skrócony za tydzień wracamy do gry pozdrwiam.

temat do zamknięcia @ MCk199

Edytowane przez Mokra Agatka
Bezsensowne nabijanie postów
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Wbijasz na serwer, pierwsze co robisz to blokujesz kampy jako człowiek przy odliczaniu do rozpoczęcia się trybu gry, nawet nie wchodząc do nich. Później dajesz się zarażać i zaczynasz każdemu skakać, kupować madnessy i rzucać paki. Po co mam tracić osoby na serwerze przez to, że jakiś chłop przyjdzie i będzie tylko przeszkadzał każdemu. Tu nie chodzi o to, że skakanie jest zakazane, czy rzucanie pak. Ale po za tym nic nie reprezentujesz swoją osobą na serwerze. Od tygodnia jest ten podpunkt w regulaminie i nie mam zamiaru tracić ludzi przez to, że wbije jakiś chłop co jedyne co robi to przeszkadza innym w grze. Jeśli chcesz to mogę skrócić Ci bana do 7 dni, czyli wygaśnie 10 grudnia o 14:58:13.

Swoją drogą nie porównuj starych Zombie Modów do tego co jest teraz, bo teraz ludzie mają inną mentalność i inne osoby grają.

Edit: Ogarnięte, ban skrócony

Edytowane przez MCk199
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]