Użytkownik Mokra Agatka Opublikowano 4 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Nick z CS: Mokra Agatka Admin banujący: MCk199 Serwer: ZM+EXP Data zdarzenia: 03 gru 2023 - 14:58:13 Steamid: STEAM_1:0:275817429 Opis sytuacji: O tuż dostałem bana z powodu nowego punktu w regulaminie kiedyś grało inaczej się na serwerach zombie mod czy zombie exp moim protym zdaniem ban jest nie słuszny w regulaminie nie pisze że nie można skakać ani używać wściekłego zombie po dodaniu nowego punktu przez MCK199 punkt: umyslne przeszkadzanie graczom w rozgrywce - 1.12 punkt regulaminu [ nie jest to umyślne przeszkadzanie w rozgrywce tylko normalna gra. BAN PROSTYM ZDANIEM JEST NIE SŁUSZNY. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://bany-zombie.pl/ban_list.php?bid=6184 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): @ SQ_Secretive @ Trivor @ MCk199 @ Fenio dzięki za wyjaśnienie. ok ban skrócony za tydzień wracamy do gry pozdrwiam. temat do zamknięcia @ MCk199 Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Mokra Agatka Bezsensowne nabijanie postów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MCk199 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Wbijasz na serwer, pierwsze co robisz to blokujesz kampy jako człowiek przy odliczaniu do rozpoczęcia się trybu gry, nawet nie wchodząc do nich. Później dajesz się zarażać i zaczynasz każdemu skakać, kupować madnessy i rzucać paki. Po co mam tracić osoby na serwerze przez to, że jakiś chłop przyjdzie i będzie tylko przeszkadzał każdemu. Tu nie chodzi o to, że skakanie jest zakazane, czy rzucanie pak. Ale po za tym nic nie reprezentujesz swoją osobą na serwerze. Od tygodnia jest ten podpunkt w regulaminie i nie mam zamiaru tracić ludzi przez to, że wbije jakiś chłop co jedyne co robi to przeszkadza innym w grze. Jeśli chcesz to mogę skrócić Ci bana do 7 dni, czyli wygaśnie 10 grudnia o 14:58:13. Swoją drogą nie porównuj starych Zombie Modów do tego co jest teraz, bo teraz ludzie mają inną mentalność i inne osoby grają. Edit: Ogarnięte, ban skrócony Edytowane 4 Grudnia 2023 przez MCk199 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi