Użytkownik sitmanek. Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) Nick z CS: sitmanek. Admin banujący: buk wie Serwer: dd2 Data zdarzenia: nic nie wiem Steamid: Opis sytuacji: Nie mam pojecia, wszedlem w cska po dlugim czasie i wejść nie moge?? Router resetowany kilka razy, nic nie pomaga. Connecting to 54.38.58.82:27015... Retrying 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Retrying 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie ma. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie ma. @ Axel Było 20graczy jak w nocy próbowałem wejść, więc to nie przez to. Mam tak od dobrych kilku dni. @ SQ_Secretive Nic sie nie zmieniło. Edytowane 6 Grudnia 2023 przez sitmanek. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Próbowałeś wchodzić na serwer jak był full graczy i dlatego po czasie serwer zbanował Cię na kilka h najprawdopodobniej, daj znać czy możesz już wejść na serwer Edit: Brak zainteresowania tematem, napisałem PW 0 odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi