Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ploteczki #8 Krip

FunnyPuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

plotki.png

Pytający ---> @ FunnyPuma

Odpowiadający ---> @ Krip

Pytania zadane:

1.  Co sądzisz o obecnej pracy grafików na forum?

2. Jakie masz zdanie na temat @ Ichigo  oraz @ tomori ? Dobrze się sprawują jaką opiekunowie swoich działów?

3. Co sądzisz o nowo przyjętym serwerze Zombie+EXP? 

4. Czy Twoim zdaniem @ Axel dobrze się sprawuje jako Opiekun UBT posiadając również moderatora?

5. Jak według Ciebie sprawuje się obecna redakcja forum?

6. Co sądzisz o pracy obecnych moderatorów? Masz jakieś zastrzeżenia? 

7. Wymień jedną zaletę i jedną wadę każdego z aktualnych moderatorów. 

8. Co sądzisz o skargach na moderatora @ NetaO ?

9. Największy leń na forum to? 

10. Co sądzisz o rezygnacji @ Torf 'a oraz @ Drako ,  spodziewałeś się tego? 

11. Co sądzisz o użytkowniku @ offline... , mimo takiego młodego wieku chce dużo robić na forum?

12. Jakbyś miał wybrać takie trio sieciowe, które stara się robić jak najwięcej dla forum to kto to, by był? 

13. Myślisz, że aktualna administracja forum jest lepsza od byłej? 

14. Co sądzisz o skardze i o użytkowniku @ BOA DUPCZYCIEL , którą napisał na @ Hana_Montana ?

15. Jest taka osoba, którą byś chętnie chciał kiedyś współpracować jako J@? (Może to być osoba, która miała tą funkcję, ale już nie nie ma)

16. Szczera opinia o: @ hadezbtw , @ czerwonka , @ SQ_Secretive .

Co sądzisz o obecnej pracy grafików na forum?

Robią kawał dobrej roboty. Zlecenia są ogarniane regularnie i widać ogółem, że chłopy po prostu ogarniają.

Jakie masz zdanie na temat @ Ichigo oraz @ tomori ? Dobrze się sprawują jaką opiekunowie swoich działów?

Póki co nie mam żadnych zastrzeżeń.  Jest dobrze.  

Co sądzisz o nowo przyjętym serwerze Zombie+EXP? 

Myślę, że przyjęcie tego serwera, to była dobra decyzja i koniec końców pozytywnie wpłynie, to na samą sieć. 

Czy Twoim zdaniem @ Axel dobrze się sprawuje jako Opiekun UBT posiadając również moderatora?

Ta. Sprawuję się dobrze. Tematy z tego co widzę są na bieżąco ogarniane nic nie stoi w dziale dłużej niż 24H, więc ostatecznie daję radę  

Jak według Ciebie sprawuje się obecna redakcja forum?

No ogółem, to robicie kawał dobrej roboty i na prawdę miło się na to patrzy jak wasza grupa funkcjonuję po prostu. 

Co sądzisz o pracy obecnych moderatorów? Masz jakieś zastrzeżenia? 

Na ten moment nie mam żadnych zastrzeżeń. Swoje obowiązki wypełniają i pilnują porządku na samym forum czyli tak jak ma być.

Wymień jedną zaletę i jedną wadę każdego z aktualnych moderatorów. 

@ Axel

Zaleta: Duże doświadczenie jak chodzi o oglądanie demek, a jak chodzi o moderatora, to w sumie nie wyróżnia się niczym aż tak. Robi to co po prostu do niego należy.

Wada: Dawniej był z niego leń jak chodzi o początki ubteam (na modzie od początku było widać, że coś robi)

@ Hana_Montana

Zaleta: Pomysłowy i sumienny jak chodzi o obowiązki

Wada: Szczerze, to nie zauważyłem jakiś konkretnych wad, więc szczerze nie mam co tutaj pisać.

@ NetaO

Zaleta: Pomocny dla innych

Wada: Czasami niepotrzebnie dyskutował z kimś na czatboxie, bo przeważnie cała akcja kończyła się skargą, ale cóż zdarza się  

Co sądzisz o skargach na moderatora @ NetaO ?

Nie ma co żyć przeszłością. Były takie skargi, to były cóż zrobić - ważne, że zostały ostatecznie rozwiązane i koniec końców osoby w to zamieszane doszły w miarę do porozumienia.

Największy leń na forum to? 

Nie wiem niech będzie, że nie ma takiego tutaj u nas.

Co sądzisz o rezygnacji @ Torf 'a oraz @ Drako , spodziewałeś się tego? 

No cóż z mojego punktu widzenia Torf poczuł się trochę nie doceniony, że tak powiem i stąd też pewnie potem powstała jego rezygnacja (moim zdaniem), a co do Drako, to w sumie nikt na grupie Administracyjnej się nie spodziewał, że zrezygnuje on z @J, bo zrobił to nagle z dnia na dzień, że tak powiem. 

Co sądzisz o użytkowniku @ offline... , mimo takiego młodego wieku chce dużo robić na forum?

Będą z niego ludzie. Widać, że ma chłopak zapał i chęci żeby coś robić, więc to się szanuje.

Jakbyś miał wybrać takie trio sieciowe, które stara się robić jak najwięcej dla forum to kto to, by był? 

@ Hana_Montana , @ Anox , @ tomori

Myślisz, że aktualna administracja forum jest lepsza od byłej? 

Poprzednia administracja również zrobiła bardzo dużo dobrego dla sieci i to bez dwóch zdań nawet. Myślę, że nie ma tutaj co wskazywać kto był lepszy, a kto gorszy - po prostu każdy dawał z siebie ile mógł i ile potrafił. 

Co sądzisz o skardze i o użytkowniku @ BOA DUPCZYCIEL , którą napisał na @ Hana_Montana ?

Nie będę tutaj znowu pisał tego samego - moja odpowiedź i opinia na ten temat jest w samej skardze, więc jak ktoś będzie chciał, to przeczyta ją tam.  

Jest taka osoba, którą byś chętnie chciał kiedyś współpracować jako j@? (Może to być osoba, która miała tą funkcję, ale już nie nie ma)

Hmm, jak może być osoba która miała taką funkcję, to niech będzie to @ HAWAJSKA⁷ . 

Szczera opinia o: @ hadezbtw , @ czerwonka , @ SQ_Secretive .

@ hadezbtw  Nie znam go aż na tyle żeby wyrażać jakąś opinię o nim, ale wydaję się być w porządku mordą. (Tyle co przelotnie czasem pisaliśmy o pierdołach)

@ czerwonka  Można z nią na chillku pogadać, pośmiać się ogółem jedna z osób z którymi mam tutaj jakiś lepszy kontakt.

@ SQ_Secretive  Weteran serwera dd2. Obecny opiekun bardzo w porządku gość i jedna z tych osób od której zawsze dostaje hedy na serwerze, bo tak chłop strzela dobrze 

• Lubię to! 3
  • Super 4

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Użytkownik
3 minuty temu, FunnyPuma napisał:

Jakbyś miał wybrać takie trio sieciowe, które stara się robić jak najwięcej dla forum to kto to, by był? 

@ Hana_Montana , @ Anox , @ tomori

:zakochany:

Kozackie poteczki. Dobra robota panowie :sh1zo1:

• Lubię to! 2
  • Super 1

Art2.png.91e6f5b9f886ea2af2a69c35cf353e25.png.9bd0cba1604bfbb970919145c81f76fd.png      

• Użytkownik

Super plotki! Jestem w porządku mordką :BloodTrail:

• Lubię to! 3
  • Super 1

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• Premium
Premium

ladnie wyszlo

• Lubię to! 4

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Sponsor
SPONSOR

Ciekawe ploteczki <3 

• Lubię to! 4

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

Spoko Spoko panowie 

• Lubię to! 4
  • Użytkownik∙

Aż ciekawie się czyta opinie administracji wyższej o aktualnie panujących wydarzeniach na forum.

• Lubię to! 4

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Zasłużony

Tak czytam teraz, to trochę biedne te moje odpowiedzi, ale uznałem, że nie ma co się zbytnio rozpisywać gdyż, to nie wywiad, więc odpowiadałem krótko zwięźle i na temat :Kappa:

Dzięki za możliwość udziału w tej serii :D 

• Lubię to! 4

spacer.pngspacer.png

• VIP
VIP

Super seria, mega robota redaktorzy :D

• Lubię to! 4
  • Junior Admin
Junior Admin

Super robota, fajnie się czytało. 

• Lubię to! 3
  • 420

Dobra wszyscy dali, na plus to ktoś musi coś napisać na minus. Jako redaktor powinieneś sam ogarnąć to, że mogłeś, to zrobić wersji wywiadu pytanie odpowiedz itd., a nie 15 pytań i 15 odpowiedzi takie wracanie sprawdzanie pytania potem odpowiedzi góra dół góra dół. Spoko seria fajnie się czytało miło było się dowiedzieć co tam kripu myśli o paru sprawach. Moim zdaniem ta seria za bardzo podobna jest do wywiadów takie mini wywiady, czyli waszym zdaniem tak zwane ploteczki proponowałbym next time przeprowadzać ploteczki np na ts i nagrywać głosowo byłoby to ciekawsze dla użytkowników moim zdaniem. Można by było dodać do ploteczek coś w stylu "Każdy użytkownik, który będzie chciał, wziąć udział w serii ploteczki otrzyma rangę Plotkara na określony czas" (ranga za poświęcony czas i pomoc w pracy redakcji). Robić serię co 2 tygodnie zależy od ruchu i zobaczyć, w jaką to stronę będzie szło. :catKiss:

• Lubię to! 1

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Zasłużony
15 godzin temu, FunnyPuma napisał:

Hmm, jak może być osoba która miała taką funkcję, to niech będzie to @ HAWAJSKA⁷ . 

Generalnie jest opcja powrotu naszej piątki, tylko @ Dusia  musi nauczyć się zaklęć niewybaczalnych. 

• Trzymaj się 1
  • Ha ha 3
  • Wow! 1
  • Wrr 1
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]