Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Pytający ---> @ FunnyPuma Odpowiadający ---> @ Krip Pytania zadane: 1. Co sądzisz o obecnej pracy grafików na forum? 2. Jakie masz zdanie na temat @ Ichigo oraz @ tomori ? Dobrze się sprawują jaką opiekunowie swoich działów? 3. Co sądzisz o nowo przyjętym serwerze Zombie+EXP? 4. Czy Twoim zdaniem @ Axel dobrze się sprawuje jako Opiekun UBT posiadając również moderatora? 5. Jak według Ciebie sprawuje się obecna redakcja forum? 6. Co sądzisz o pracy obecnych moderatorów? Masz jakieś zastrzeżenia? 7. Wymień jedną zaletę i jedną wadę każdego z aktualnych moderatorów. 8. Co sądzisz o skargach na moderatora @ NetaO ? 9. Największy leń na forum to? 10. Co sądzisz o rezygnacji @ Torf 'a oraz @ Drako , spodziewałeś się tego? 11. Co sądzisz o użytkowniku @ offline... , mimo takiego młodego wieku chce dużo robić na forum? 12. Jakbyś miał wybrać takie trio sieciowe, które stara się robić jak najwięcej dla forum to kto to, by był? 13. Myślisz, że aktualna administracja forum jest lepsza od byłej? 14. Co sądzisz o skardze i o użytkowniku @ BOA DUPCZYCIEL , którą napisał na @ Hana_Montana ? 15. Jest taka osoba, którą byś chętnie chciał kiedyś współpracować jako J@? (Może to być osoba, która miała tą funkcję, ale już nie nie ma) 16. Szczera opinia o: @ hadezbtw , @ czerwonka , @ SQ_Secretive . Co sądzisz o obecnej pracy grafików na forum? Robią kawał dobrej roboty. Zlecenia są ogarniane regularnie i widać ogółem, że chłopy po prostu ogarniają. Jakie masz zdanie na temat @ Ichigo oraz @ tomori ? Dobrze się sprawują jaką opiekunowie swoich działów? Póki co nie mam żadnych zastrzeżeń. Jest dobrze. Co sądzisz o nowo przyjętym serwerze Zombie+EXP? Myślę, że przyjęcie tego serwera, to była dobra decyzja i koniec końców pozytywnie wpłynie, to na samą sieć. Czy Twoim zdaniem @ Axel dobrze się sprawuje jako Opiekun UBT posiadając również moderatora? Ta. Sprawuję się dobrze. Tematy z tego co widzę są na bieżąco ogarniane nic nie stoi w dziale dłużej niż 24H, więc ostatecznie daję radę Jak według Ciebie sprawuje się obecna redakcja forum? No ogółem, to robicie kawał dobrej roboty i na prawdę miło się na to patrzy jak wasza grupa funkcjonuję po prostu. Co sądzisz o pracy obecnych moderatorów? Masz jakieś zastrzeżenia? Na ten moment nie mam żadnych zastrzeżeń. Swoje obowiązki wypełniają i pilnują porządku na samym forum czyli tak jak ma być. Wymień jedną zaletę i jedną wadę każdego z aktualnych moderatorów. @ Axel Zaleta: Duże doświadczenie jak chodzi o oglądanie demek, a jak chodzi o moderatora, to w sumie nie wyróżnia się niczym aż tak. Robi to co po prostu do niego należy. Wada: Dawniej był z niego leń jak chodzi o początki ubteam (na modzie od początku było widać, że coś robi) @ Hana_Montana Zaleta: Pomysłowy i sumienny jak chodzi o obowiązki Wada: Szczerze, to nie zauważyłem jakiś konkretnych wad, więc szczerze nie mam co tutaj pisać. @ NetaO Zaleta: Pomocny dla innych Wada: Czasami niepotrzebnie dyskutował z kimś na czatboxie, bo przeważnie cała akcja kończyła się skargą, ale cóż zdarza się Co sądzisz o skargach na moderatora @ NetaO ? Nie ma co żyć przeszłością. Były takie skargi, to były cóż zrobić - ważne, że zostały ostatecznie rozwiązane i koniec końców osoby w to zamieszane doszły w miarę do porozumienia. Największy leń na forum to? Nie wiem niech będzie, że nie ma takiego tutaj u nas. Co sądzisz o rezygnacji @ Torf 'a oraz @ Drako , spodziewałeś się tego? No cóż z mojego punktu widzenia Torf poczuł się trochę nie doceniony, że tak powiem i stąd też pewnie potem powstała jego rezygnacja (moim zdaniem), a co do Drako, to w sumie nikt na grupie Administracyjnej się nie spodziewał, że zrezygnuje on z @J, bo zrobił to nagle z dnia na dzień, że tak powiem. Co sądzisz o użytkowniku @ offline... , mimo takiego młodego wieku chce dużo robić na forum? Będą z niego ludzie. Widać, że ma chłopak zapał i chęci żeby coś robić, więc to się szanuje. Jakbyś miał wybrać takie trio sieciowe, które stara się robić jak najwięcej dla forum to kto to, by był? @ Hana_Montana , @ Anox , @ tomori Myślisz, że aktualna administracja forum jest lepsza od byłej? Poprzednia administracja również zrobiła bardzo dużo dobrego dla sieci i to bez dwóch zdań nawet. Myślę, że nie ma tutaj co wskazywać kto był lepszy, a kto gorszy - po prostu każdy dawał z siebie ile mógł i ile potrafił. Co sądzisz o skardze i o użytkowniku @ BOA DUPCZYCIEL , którą napisał na @ Hana_Montana ? Nie będę tutaj znowu pisał tego samego - moja odpowiedź i opinia na ten temat jest w samej skardze, więc jak ktoś będzie chciał, to przeczyta ją tam. Jest taka osoba, którą byś chętnie chciał kiedyś współpracować jako j@? (Może to być osoba, która miała tą funkcję, ale już nie nie ma) Hmm, jak może być osoba która miała taką funkcję, to niech będzie to @ HAWAJSKA⁷ . Szczera opinia o: @ hadezbtw , @ czerwonka , @ SQ_Secretive . @ hadezbtw Nie znam go aż na tyle żeby wyrażać jakąś opinię o nim, ale wydaję się być w porządku mordą. (Tyle co przelotnie czasem pisaliśmy o pierdołach) @ czerwonka Można z nią na chillku pogadać, pośmiać się ogółem jedna z osób z którymi mam tutaj jakiś lepszy kontakt. @ SQ_Secretive Weteran serwera dd2. Obecny opiekun bardzo w porządku gość i jedna z tych osób od której zawsze dostaje hedy na serwerze, bo tak chłop strzela dobrze 3 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 3 minuty temu, FunnyPuma napisał: Jakbyś miał wybrać takie trio sieciowe, które stara się robić jak najwięcej dla forum to kto to, by był? @ Hana_Montana , @ Anox , @ tomori Kozackie poteczki. Dobra robota panowie 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Super plotki! Jestem w porządku mordką 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 5 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 ladnie wyszlo 4 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 5 Grudnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Ciekawe ploteczki 4 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Spoko Spoko panowie 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Aż ciekawie się czyta opinie administracji wyższej o aktualnie panujących wydarzeniach na forum. 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Tak czytam teraz, to trochę biedne te moje odpowiedzi, ale uznałem, że nie ma co się zbytnio rozpisywać gdyż, to nie wywiad, więc odpowiadałem krótko zwięźle i na temat Dzięki za możliwość udziału w tej serii 4 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 5 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Super seria, mega robota redaktorzy 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Super robota, fajnie się czytało. 3 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 5 Grudnia 2023 420 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Dobra wszyscy dali, na plus to ktoś musi coś napisać na minus. Jako redaktor powinieneś sam ogarnąć to, że mogłeś, to zrobić wersji wywiadu pytanie odpowiedz itd., a nie 15 pytań i 15 odpowiedzi takie wracanie sprawdzanie pytania potem odpowiedzi góra dół góra dół. Spoko seria fajnie się czytało miło było się dowiedzieć co tam kripu myśli o paru sprawach. Moim zdaniem ta seria za bardzo podobna jest do wywiadów takie mini wywiady, czyli waszym zdaniem tak zwane ploteczki proponowałbym next time przeprowadzać ploteczki np na ts i nagrywać głosowo byłoby to ciekawsze dla użytkowników moim zdaniem. Można by było dodać do ploteczek coś w stylu "Każdy użytkownik, który będzie chciał, wziąć udział w serii ploteczki otrzyma rangę Plotkara na określony czas" (ranga za poświęcony czas i pomoc w pracy redakcji). Robić serię co 2 tygodnie zależy od ruchu i zobaczyć, w jaką to stronę będzie szło. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 15 godzin temu, FunnyPuma napisał: Hmm, jak może być osoba która miała taką funkcję, to niech będzie to @ HAWAJSKA⁷ . Generalnie jest opcja powrotu naszej piątki, tylko @ Dusia musi nauczyć się zaklęć niewybaczalnych. 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi