Premium Błaszczyk Opublikowano 5 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1. Twój nick:Błaszczyk 2. Nick oskarżonego: Boyka 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 5. Powód skargi: Zachowanie jego nigdy sie nie zmieni. 6. Opis sytuacji: Wnioskuje o bana pernamentnego dla tego gracza, bo jest to jego 14 ban za kulturę. Te bany njc mu nie robią, wchodzi po nich i wyzywa dalej. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Archnive Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Potwierdzam, zgadza się nie da sie go uspokoić, mimo próśb o kulture nic sobie z tego nie robi i ma to zupelnie gdzieś. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 5 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Sam miałem pisać tę skarge chłop tragedia... 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 5 Grudnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zdecydowanie zgadzam się o trwałym banem dla tego gracza, ponieważ jego powtarzające się przypadki braku szacunku, w tym wyzwiska, świadczą o wyraźnym lekceważeniu. Biorąc pod uwagę 14 poprzednich banów za podobne zachowanie, oczywiste jest, że nie zniechęciły skutecznie danej osoby do angażowania się w takie zachowanie. także stały ban będzie konieczny aby wysłać jasny sygnał, że takie działania nie będą tolerowane przez administrację oraz użytkowników. Nakładam bana na zawsze. 2 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 5 Grudnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi