Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - DeVoX

DeVoX

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Imię: Patryk
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ mam wieloletnie doświadczenie, byłem już nie raz opiekunem na wielu tutaj serwerach i radziłem sobie bardzo dobrze, więc ze mną nie ma problemów, a wręcz przeciwnie jest praca i przede wszystkim, chciałbym pomóc i wrócić na stare posady z przed kiedyś ;)
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DSC.
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem kiedyś OP DSC i nie tylko.
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Nie potrzeba tutaj znajomości tych co są wymagane, lecz jeżeli chodzi o dsc posiadam 10/10 ;)
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeżeli się to przyda na coś, owszem takie wsparcie będzie.
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/SzefDeVoX/
Coś o sobie: Chłopak miły, przyjazny, szczery chłopak. Moje hobby to tworzenie stron internetowych jak i granie gry komputerowe w wolnym czasie lubię wyjść ze znaj na piwko, miło spędzić czas, bądź na balety wyskoczyć itp.

• Super 1
  • Wow! 1
  • xD 1
  • VIP
VIP

Podanie ładnie napisane, podoba mi się, schludnie i prosto. Doświadczenie posiadasz z tego co tu piszesz byłeś dużo razy OP, więc to na plus, finansowo też duży plus przydadzą się jakieś zaskurniaki. 

Jestem na TAK.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Stały Bywalec

Na TAK 

+ wiek 

+ doświadczenie 

+ znana mordunia 😍

+ Podanko

• Dzięki 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik∙

+ Wiek

+ Podanie

+ doświadczenie 

+ wsparcie finansowe

Nie ma za bardzo do czego się przyczepić, potrzebna jest osoba która w końcu ruszy tym discordem bo jak narazie to nie jest zbyt ciekawie.  

Na TAK

• Dzięki 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Premium
Premium

powiem tak bylem opiekunem dc i jesli mam byc szczery jest tam od chu*a roboty bo stoi martwy,  od strony technicznej serwer jest zrobiony bardzo dobrze a jedyne co trzeba robic to aktualizowac boty etc. z tego co piszesz byles opiekunem dc ale czy potrafisz postawic martwy serwer na nogi to stoi pod znakiem zapytania, bo tak naprawde to trzeba bylo zrobic."

jak jescze bylem opiekunem tego otoz serwera, probowalem duzo rzeczy ale jedno jest pewne bez sporego wkladu wlasnego na ktory nie kazdego znowu stac, na dc jestes od niedawna i malo sie udzielales wiec nie wiem czy wiesz jakie sa potrzeby uzyktownikow (nawet nie proboj ki wmowic ze sie udzielasz od 2/3 lat odkad pierwszy raz bylem adminem na tym dc nie widzialem cie ani razu)

podsumowujac na ten monent jestem na NIE pomimo tego ze napisales podanie ladnie to nie wspomniales tam istotnych kwesti "podszkol" sie lekko w naszym dc, przeanalizuj co trzeba zrobic i jeszcze raz sie zastanow czy napewno twmu podalasz

edit:

image.png.03b3dce270b2e4ad7795d42d075e5737.png

mordo jestesd na dc doslownie tydzien, nawet  nie spelniasz wymagan na admina, bez przesady, jesli masz taki krotki staz na tym dc to skad niby mozesz wiedziec czego ono potrzebuje? tak jak juz mowilem - poznaj nasze dc potem cos proboj dzialac inaczej nic nie wyjdzie

• Lubię to! 2

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• LEGENDA

Szkoda że nie zacząłeś od podania na admina, ale serwer stoi i nic się tam nie dzieje, ja nie mam czasu na dsc więc przyda się pomoc, tym bardziej napisałeś że byłeś już op więc masz tam jakieś doświadczenie w tym. Zgłoś się po range w odpowienim dziale a do mnie na dsc albo na czacie napisz poprostu coś :P

• Dzięki 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]