VIP MnX Opublikowano 11 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Jaką masz propozycje?: Cześć! Jak widzicie realizuję sobie rozkręcenie działu Graficznego, a więc mam kolejną propozycję mianowicie dodanie Pojedynków graficznych Więcej info na dole Screenshot/Nagranie/Przykład: Raz na dwa/trzy tygodnie był by temat Pojedynek graficzny #1 itd. Dwóch użytkowników wysyłało by pracę i by był stwarzany temat gdzie inni wybierali by lepszą pracę w ankiecie stworzonej przeze mnie Oczywiście mógłbym korzystać z tych prac z zabawy "Zgadnij kto to wykonał" już te zamknięte gdzie wiadomo kto był autorem Myślę, że fajnie to zgrałem Nagrody może tym razem byśmy zrobili, że kto wygra dostaje kilka 100 punktów reputacji Liczę na pozytywne komentarze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 11 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Fajny pomysł, Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi