haxemberg1337q Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Nick z CS: A1111111MLETTI Admin banujący: nw Serwer: dd2 Data zdarzenia: Steamid: PANOWANIE PROBUJE WAM PRZEMOWIC DO ROZSADKU!! Z CZYM MACIE TAKI PROBLEM SKORO GRAM KLAR? @ Trivor sytuacja wyglada tak - z mojej winy przyznaje wszedlem na banie 2 godzinnym po prostu bylop ozno nie chcialo mi sie czekac. Gram czysto, wiec moze nie robmy afery i nie zachowujmy sie jak dzieci bez darcia kotow na forum bo po co? Ja juz siedze cicho wszyscy sa zadowoleni. Nie ma drugiego takiego servera zeby o kazdej godzinie szlo pograc wiec zrozumcie i mnie. Czekam na @ Trivor 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Tu nie chodzi o dwugodzinnego bana, ale w sumie tak patrząc, to dobrze, że do niego też się przyznałeś. W skrócie wbiłeś na aktywnym za co już powinieneś wylecieć swoją drogą. Druga sprawa. - Trivor nie ma akurat nic z tym wspólnego, bo on w tego bana nawet nie ingerował. Bana dostałeś ode mnie. (Tak na prawdę od Janusza, ale moja była edycja na bana na zawsze). Ktoś zgłosił mi na privie, że miałeś tutaj kiedyś u nas bana, a jak wiadomo wszyscy tutaj są równo traktowani i nie ma, że boli. Zrozum też nas i ogarnij to, że każdy tutaj wylatuje jak grał na AKTYWNYM, więc czemu mielibyśmy akurat dla ciebie zrobić wyjątek ? Co mi powiesz na to? @edit Nie było tematu. Dostałeś ode mnie w czwartek za AB przecież bana. Nie sprawdziłem dokładnie twojego profilu na forum. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi