Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - haxemberg1337q

haxemberg1337q

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z CS: A1111111MLETTI
Admin banujący: nw 
Serwer:  dd2 
Data zdarzenia:
Steamid:
PANOWANIE PROBUJE WAM PRZEMOWIC DO ROZSADKU!! Z CZYM MACIE TAKI PROBLEM SKORO GRAM KLAR?

@ Trivor sytuacja wyglada tak - z mojej winy przyznaje wszedlem na banie 2 godzinnym po prostu bylop ozno nie chcialo mi sie czekac. Gram czysto, wiec moze nie robmy afery i nie zachowujmy sie jak dzieci bez darcia kotow na forum bo po co? 

Ja juz siedze cicho wszyscy sa zadowoleni. Nie ma drugiego takiego servera zeby o kazdej godzinie szlo pograc wiec zrozumcie i mnie. Czekam na  @ Trivor

• Ha ha 1
  • xD 1
  • Zasłużony

Tu nie chodzi o dwugodzinnego bana, ale w sumie tak patrząc, to dobrze, że do niego też się przyznałeś. W skrócie wbiłeś na aktywnym za co już powinieneś wylecieć swoją drogą.

Druga sprawa. - Trivor nie ma akurat nic z tym wspólnego, bo on w tego bana nawet nie ingerował. Bana dostałeś ode mnie. (Tak na prawdę od Janusza, ale moja była edycja na bana na zawsze). Ktoś zgłosił mi na privie, że miałeś tutaj kiedyś u nas bana, a jak wiadomo wszyscy tutaj są równo traktowani i nie ma, że boli. 

Zrozum też nas i ogarnij to, że każdy tutaj wylatuje jak grał na AKTYWNYM, więc czemu mielibyśmy akurat dla ciebie zrobić wyjątek ?

Co mi powiesz na to? 

@edit 

Nie było tematu. Dostałeś ode mnie w czwartek za AB przecież bana. Nie sprawdziłem dokładnie twojego profilu na forum. :really:

• Lubię to! 3

spacer.pngspacer.png

• Krip zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - haxemberg1337q
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]