Użytkownik kelob Opublikowano 16 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Nick z CS: bolek Admin banujący: smOrf Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] Data zdarzenia:16.102023 Steamid: Opis sytuacji: Witam, rano grałem na "bolek" jak co dzień, ktoś wszedł na serwer o nicku "bolek."( z kropką ) i grał na czitach ale to ja dostałem bana, gdzie ja nigdy na żadnych programach wspomagających nie gram. Osoba ta była w ct ja grałem w tt. i działo się to w tym samym czasie. Dodatkowo na liście banów też jest najpierw "bolek." a potem ja. Prosił bym o odbanowanie i odpowiedz. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 @ smOrf ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik kelob Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 no dałeś mi bana i nie wiem czemu "bolek." czitował nie ja bolek Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Powód był wstaw demko na forum minęło 24h. Rak odpowiedzi admina,UB Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi