Zasłużony Krip Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 [P] - Czy masz jakieś hobby? Jeśli tak to jakie? Bieganie [P] - Ulubiony napój? Tymbark (pomarańcza-brzoskwinia). [P] - Korzystasz z jakiś używek? Zdarzy mi się coś przypalić od czasu do czasu, ale bardziej preferuje strzelić sobie browarka [P] - Co sądzisz o cs2? Jak dla mnie totalny szit na ten moment. [P] - Czy kiedykolwiek cheatowales? Nie Nominuję @ czerwonka do następnego Q#A 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 17 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 dzięki Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Dodaje odpowiedzi na reszte pytań. @ Hana_Montana [P] Ulubiony owoc? Banan. [P] Ulubione warzywo? Marchewka. [P] Co sądzisz o zwiastunie gta 6? Szału nie ma dupy nie urywa Moim zdaniem lepsze wrażenie robił zwiastun GTA V [P] Ulubiona bajka w dzieciństwie ? Zdecydowanie Pokemony. [P] W jakie gry grasz ? Obecnie próbuje ukończyć Wiedźmina 3 (Drugi raz żeby zrobić PLATYNE w gierce), ale nie mogę gdzieś znaleźć na ten tytuł ostatecznie czasu. A tak to pykam only w starego poczciwego cs'a 1.6 [P] Z kim z forum masz najlepszy kontakt? @ Błaszczyk , @ czerwonka , @ ALCMDZ , @ Anox , @ Axel , @ Hana_Montana - no dużo by tutaj wymieniać - ogółem myślę, że mam sporo osób z którymi jako tako trzymam ten kontakt [P] Czujesz klimat świąt? Niestety nie za bardzo ;x [P] Ulubione danie świąteczne? Barszcz z uszkami. @ Dusia [P] Uczysz się czy pracujesz? Edukacje zakończyłem od razu po szkole zawowodowej. Wyjechałem za granicę siedziałem tam chwilę czasu (niecałe pół roku), a od ponad 4 lat pracuję w PL jako dekarz. [P] Jaki był Twój wymarzony kierunek nauki/zawodowy, a jaki skończyłeś(lub kończysz)? Informatyka. I do dzisiaj tak na prawdę coś jara mnie żeby pójść w tę stronę. [P] Jakie masz ubrane cele życiowe? Póki co na ten moment mam raczej proste cele. Zarobić jakąś kasę, znaleźć tą drugą połówkę być może założyć jakąś rodzinę. Myślę, że są to typowe cele gdy ma się prawie te 25 lat na karku. Nic dziwnego [P] Ulubiony gatunek filmowy i ulubiony film/serial z tego gatunku? Zdecydowanie filmy akcji. Serialii ostatnio nie oglądam. [P] Jakie jedzonko lubisz najbardziej? Nie mam ulubionego. Wpierdzielam co leci nigdy nie wybrzydzałem [P] Zwracasz uwagę na to co jadasz lub ograniczasz jakieś produkty? Czy raczej nie przykuwa to Twojej uwagi i jest Ci to na razie obojętne Nie przykuwam zbytnio uwagi do tego Chciałbym na dzisiejszy dzień przytyć, ale na całe 185CM wzrostu warze nie całe 70KG i na ten moment masa nie przybywa (Być może przez mój tryb życia który głównie opiera się na joggingu - po prostu bardzo dużo biegam ostatnimi czasy). Myślę, że praca też tutaj odgrywa tutaj znaczącą rolę, bo bardzo dużo się w niej ruszam po prostu. [P] Jak spędzasz najczęściej wolny czas? Raczej na chillku. Odkąd mam tutaj @J wolny czas spędzam głównie na forum. Ogarniam rzeczy które pasuje ogarnąć itd A wiadomo, że jak czasu nie mam, to też i na forum wtedy nie zerkam, bo też życie swoje mam. [P] Jak Ci się podoba na forum od momentu awansu i praca z nowymi obowiązkami na nowej randze? Powiem tak - Jest DOBRZE. Osobiście wydaję mi się, że z chłopakami dogaduję się w miarę dobrze (wiadomo bywały też zgrzyty lub podzielone opinie, że tak powiem, ale to jest normalne, gdy każdy tak naprawdę ma swoje poglądy), więc w skrócie jest git i osobiście myślę, że razem we trzech ostatecznie stworzymy tutaj coś na prawdę fajnego zwłaszcza, że już razem chwilę działamy razem, więc i każdy miał czas żeby ze sobą się zapoznać [P] Ulubiona gra komputerowa za dziecka, a teraz? Za dzieciaka - FlatOut2, a teraz zdecydowanie Wiedźmin 3 . Jest oczywiście jeszcze stary poczciwy cs 1.6, ale to jest już raczej rutyna, że tak powiem [P] Masz jakieś zwierzątko, jak się wabi? (A jeżeli nie to jakie byś chciał mieć?) Mam dwa psy w domu. Jeden piesek jest płci żeńskiej (Roksi), a drugi wabi się (Taco), jest on płci męskiej. Bardziej zajmują się nimi siostry, ale od siebie też coś tam pomagam jak chodzi o opiekę nad nimi, więc no 3 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 29 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 I pięknie poleciał BZIUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 @ czerwonka przyjmujesz nominacje? ?? 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 30 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Dobra robota @ Krip ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Czerwonka nie odpowiada, więc ja wybiorę osobę na następne Q&A. @ remiszef przyjmujesz nominacje? 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 5 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Super 😁 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 5 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 8 godzin temu, Hana_Montana napisał: @ remiszef przyjmujesz nominacje? pewnie 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi