Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Moderacja

Juliusz.C.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:
Nick oskarżonego: Ogółem administracja (bardziej moderacja)
Powód skargi: Zachowanie na czacie
Opis sytuacji:  Nie ma znaczenia do kogo były kierowane teksty, a jako że nie mam co robić, to się wypowiem. :) Niedługo i tak znikam, także będziecie mieli jednego mniej :P A więc:

Zachowanie niektórych osób pozostawia wiele do życzenia. Dlaczego użytkownicy nie są traktowani jednakowo, tylko niektórym odpuszczacie? Regulamin nie dotyczy wszystkich i można go mieć w dupie, czy o co tu chodzi? @ Krip  @ Anox  Zrobicie coś z tym, czy nie będzie reakcji również z Waszej strony na takie wybryki? Moderacja była, ale nic z tym nie zrobiła. Chętnie dowiem się dlaczego tolerują takie coś- także zapraszam do wypowiedzi wszystkich zainteresowanych. Regulaminu nie będę cytował, bo doskonale jest on znany zarówno moderacji jak i tym wyżej. 

Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj, kilka dni wcześniej również podobne sytuacje z udziałem innych osób.
Miejsce zdarzenia: czat
Dowody:

Chilipeper Dzisiaj 10:15: @BOA DUPCZYCIEL na chuj pierdolisz glupoty ?

Chilipeper Dzisiaj 11:40: @BOA DUPCZYCIEL i w pysk to ci moge przypierdolic placzku

Chilipeper Dzisiaj 11:40: @BOA DUPCZYCIEL i w pysk to ci moge przypierdolic placzku

Coś od siebie: Luźne pogawędki od razu widać, tu była jakaś spina, ale chyba takie odzywanie się do drugiej osoby nie jest odpowiednie. Nie mnie oceniać, oceńcie sobie sami, czy to jest to czego oczekujecie od użytkowników na sieci. Ja sobie popiszę jeszcze trochę, zanim wyjadę daleko.. także popsuję humoru skargami, ale nie na długo :D 

Edytowane przez Juliusz.C.
  • Super 1
  • Wow! 1

beemke-bmw-kupujesz-bo-chcesz-byc-kims-p

• Użytkownik∙

Skarga widać pisana by tylko napisać normalna rozmowa to że cheater się do mnie pruje to co mam zrobić, poza tym z tego co patrzyłem nie było żadnej moderacji więc skarga z dupy napisana xD

• Użytkownik
Godzinę temu, BOA DUPCZYCIEL napisał:

Skarga widać pisana by tylko napisać normalna rozmowa to że cheater się do mnie pruje to co mam zrobić, poza tym z tego co patrzyłem nie było żadnej moderacji więc skarga z dupy napisana xD

Nie chodzi tylko i wyłącznie o tę sytuację. To ostatni przykład, więc go podałem. W normalnej rozmowie też używasz takich epitetów do swego rozmówcy? Nie zauważyłem tego.. Poza tym to jest regulamin, który wyraźnie mówi o takich sytuacjach. Ty możesz mieć swoje zdanie na ten temat, ja mam swoje. Skarga nie jest kierowana w Twoją stronę, więc nigdzie nie ma pretensji do Ciebie. Administratorzy popatrzą w logi to się dowiedzą kto był w czasie między tą rozmowa, a postem.  Chodzi mi o to, by upominali i nagradzali ludzi za takie zachowania. Bo to do nich należy. Nie personalnie, tylko jako zespół. 

beemke-bmw-kupujesz-bo-chcesz-byc-kims-p

• Juliusz.C. zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Moderacja
  • Premium
Premium

Jeżeli chodzi o moją osobę, to od wczoraj mnie nie było na forum, ponieważ też mam życie prywatne i nawet nie myślałem, żeby tu zaglądać, podczas gdy się bawiłem. Moderacja jest aktywna na forum praktycznie cały czas, ale też nikt z nas nie ma obowiązku siedzieć tutaj codziennie po kilka godzin.

Będą takie sytuacje, że nie będzie żadnego moda tego samego dnia i nic się na to nie poradzi trzeba cierpliwie czekać, aż ktoś będzie aktywny i rozwiąże różnego rodzaju sytuacje, o ile będzie taka potrzeba.

Kolejna rzecz my jako modzi wszystkiego nie widzimy i też nam czasem coś umyka. Dziwi mnie fakt, że nikt nie napisał do kogoś z moderacji/administracji jak była aktywna o tym, że na CB jest syf i ludzie się wyzywają/prowokują za to skargę od razu wiecie jak napisać, byle znaleźć zaczepkę i postawić nas w złym świetle. Szkoda, że nikt tego nie widzi, ile czasu poświęcamy tutaj na forum. Piszesz, że moderacja była aktywna i nie zareagowała. Dlaczego? Nie wiem i nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie myślę, że bardziej @ Hana_Montana  i @ Axel  mogą się wypowiedzieć na ten temat.

Na koniec dodam, że za chwilę przejrzę cały czat i wyciągnę odpowiednie konsekwencje dla osób, które robiły syf.

• Lubię to! 4

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Osoby które robiły wczoraj burdy z tego co widzę zostały już odpowiednio ukarane. 

Od siebie mogę dodać, że no cóż - takie sytuację mogą się zdarzyć, bo nie zawsze ktoś dostępny będzie z moderacji/administracji (może akurat jest dostępny, ale coś robi na forum np, a nie zwraca uwagę na czatboxa), ale właśnie od tego macie taki dział jak "skargi" żeby takiego delikwenta który robi burdel po prostu zgłosić przedstawić swoje rację i my się takim kimś wtedy zajmiemy. 

6 godzin temu, Juliusz.C. napisał:

Chętnie dowiem się dlaczego tolerują takie coś

Skąd to spostrzeżenie ? :wtf: Wielokrotnie widziałem jak jakiś moderator na czatboxie upominał/blokował daną osobę, bo po prostu przesadziła, więc jak dla mnie to zdanie trochę bez podstawy, że tak powiem. ;)

Tak na koniec dodam, że nie możemy przecież wymagać od chłopów żeby siedzieli 24/7 i z uporem maniaka przeglądali czatboxa czy coś się akurat w danej chwili nie odkurfia. Oczywiście o graniu w ciula też mowy nie ma, ale każdy działa na tyle ile pozwala mu czas prywatny. 

Myślę, że na tym zakończymy te skargę. Temat uznaje za rozwiązany w razie jakichś wątpliwości zapraszam pw. 

• Lubię to! 3

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]