mamut in the dark Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Nick z CS: mamcuik ^.^ Admin banujący: _f. [H] Serwer: dd2 Data zdarzenia: 17 gru 2023 - 19:27:08 Steamid: STEAM_0:0:158546053 Opis sytuacji: Powiem tyle od siebie wezcie tg admina zdegradujcie, gram od dłuższego czasu na tym serwerze i nigdy nie miałem takiego przypadku żeby jakiś admin co jest nim 2 tyg i mi pisał powód pov cziterze XDDDD to już jest absurd jakiś każdy wie że gram clear ale takiemu adminowi coś najwidoczniej nie pasuję we mnie bo już 2x mam taka sytuację na tym serwerze że dał mi bana za nadużycie mikrofonu zamiast ostrzeżenie np i oczywiście wrzucam demko i niech sam je rozpisze co on takiego widział że dał mi bana XDDD bez pomocy ubt niech rozpisze z ciekawości i się zastanówcie komu admina dajecie pozdro600 XDDD a i oczywiscie niech się wypowiedzą inni bo nie tylko mi ten admin podpadł jak większości graczy na tym serwerze Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/6087981f0294366d69f9de82f5b7ea64.html Edytowane 17 Grudnia 2023 przez mamut in the dark 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 @ _f. H 24h Odnośnik do komentarza
mamut in the dark Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 1 minutę temu, Axel napisał: @ _f. H 24h axel niech rozpisze ciekawy jestem co napisze bo juz nie 1x mam z ta osobą do czynienia pozdrawiam ja poczekam nie ma problemu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ _f. H Opublikowano 17 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 03:44 ~ strzał obok głowy 04:21 ~ poszło info później że gala ale już patrzysz wczesniej 04:46 ~ niby chcesz wyjść ten mid ale podejrzewam że wiesz że chłop na zielonych siedzi 06:20 ~ od razu na goscia 09:07 ~ wszyscy przebiegli a Ty dalej czekasz jakbyś wiedział ze gość przed trupem jest 10:00 ~ tutaj w zwolnionym tempie jakby taki przeskok na głowe był albo mi się wydaje Odnośnik do komentarza
mamut in the dark Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) 48 minut temu, _f. H napisał: 03:44 ~ strzał obok głowy 04:21 ~ poszło info później że gala ale już patrzysz wczesniej 04:46 ~ niby chcesz wyjść ten mid ale podejrzewam że wiesz że chłop na zielonych siedzi 06:20 ~ od razu na goscia 09:07 ~ wszyscy przebiegli a Ty dalej czekasz jakbyś wiedział ze gość przed trupem jest 10:00 ~ tutaj w zwolnionym tempie jakby taki przeskok na głowe był albo mi się wydaje hahaha XDDDD to sobie z tej funkcji admina możesz pożegnać chcę aby odniosły sie osoby od ubt bo ten człowiek nie ma pojęcia o adminowaniu i jego rozpiska jest żałosna tyle mam do powiedzenia ciao gościu i pozegnaj się z funkcją admina nawet scannerem tg nie przeswiętliłeś i piszesz głupoty i wy wierzyscie na słowo adminon jesteście od ubt to wy macie oceniać sprawdzać a nie taka osoba co nie ma pojęcia aż @ Krip @ Axel @ dope 333 @ k1ll3r to zostawię i udowodnią ci mordeczko że jestem clear bo ty zielonego pojęcia nie masz xD nawet dowodów przedstawiajacych zdjęć nie dodał gdzie strzelam obok głowy podobno no hit jaja że nie wiem co i taki gościu ma admina XDDDD Edytowane 17 Grudnia 2023 przez mamut in the dark 1 2 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 18 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Demko oglądałem 2-krotnie. Jedyna pestka do której mógłbym się przyczepić to ta, na "gilu" na pączkach (i to i tak bardzo naciągane). @ dope 333 zerknij jeszcze Ty proszę i zamykajmy ten topic Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 18 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 03:44 - czysto, poklatkowo widać że kulka poszła normalnie z odrzutem w biegu, B- 04:21 - nic, dostał info że gala i robili powoli podchody, B- 04:46 - słychać było że strzela z końca gali, B- 06:20 - poszło info że 2/3 zielone + to jest pierwsze miejsce w które każdy sie wcelowuje biegnąć przy murku galą, B- 09:07 - nic, pilnuje dolnego, słychać kroki że ktoś sprzed górnego wbiega do trupa 10:00 - zwykła korekta celownika tam gdzie przeciwnik będzie miał łeb, chyba nie strzelasz tam gdzie go widziałeś, tylko tam gdzie może być? Dla mnie UB. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi