Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - NICK mamucik ^.^

mamut in the dark

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z CS: mamcuik ^.^
Admin banujący: _f. [H]
Serwer: dd2
Data zdarzenia: 17 gru 2023 - 19:27:08
Steamid: STEAM_0:0:158546053
Opis sytuacji: Powiem tyle od siebie wezcie tg admina zdegradujcie, gram od dłuższego czasu na tym serwerze i nigdy nie miałem takiego przypadku żeby jakiś admin co jest nim 2 tyg i mi pisał powód pov cziterze XDDDD to już jest absurd jakiś każdy wie że gram clear ale takiemu adminowi coś najwidoczniej nie pasuję we mnie bo już 2x mam taka sytuację na tym serwerze że dał mi bana za  nadużycie mikrofonu zamiast  ostrzeżenie np i oczywiście wrzucam demko i niech sam je rozpisze co on takiego widział że dał mi bana XDDD bez pomocy ubt niech rozpisze z ciekawości i się zastanówcie komu admina dajecie pozdro600 XDDD a i oczywiscie niech się wypowiedzą inni bo nie tylko mi ten admin podpadł jak większości graczy na tym serwerze 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/6087981f0294366d69f9de82f5b7ea64.html

Edytowane przez mamut in the dark
  • Super 1
  • Przykro mi 1
  • mamut in the dark zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - NICK mamucik ^.^
1 minutę temu, Axel napisał:

axel niech rozpisze ciekawy jestem co napisze bo juz nie 1x mam z ta osobą do czynienia pozdrawiam ja poczekam nie ma problemu :)

• Użytkownik∙

03:44 ~ strzał obok głowy

04:21 ~ poszło info później że gala ale już patrzysz wczesniej 

04:46 ~ niby chcesz wyjść ten mid ale podejrzewam że wiesz że chłop na zielonych siedzi

06:20 ~ od razu na goscia 

09:07 ~ wszyscy przebiegli a Ty dalej czekasz jakbyś wiedział ze gość przed trupem jest 

10:00 ~ tutaj w zwolnionym tempie jakby taki przeskok na głowe był albo mi się wydaje

48 minut temu, _f. H napisał:

03:44 ~ strzał obok głowy

04:21 ~ poszło info później że gala ale już patrzysz wczesniej 

04:46 ~ niby chcesz wyjść ten mid ale podejrzewam że wiesz że chłop na zielonych siedzi

06:20 ~ od razu na goscia 

09:07 ~ wszyscy przebiegli a Ty dalej czekasz jakbyś wiedział ze gość przed trupem jest 

10:00 ~ tutaj w zwolnionym tempie jakby taki przeskok na głowe był albo mi się wydaje

hahaha XDDDD to sobie z tej funkcji admina możesz pożegnać chcę aby odniosły sie osoby od ubt bo ten człowiek nie ma pojęcia o adminowaniu i jego rozpiska jest żałosna tyle mam do powiedzenia ciao gościu i pozegnaj się z funkcją admina nawet scannerem tg nie przeswiętliłeś i piszesz głupoty i wy wierzyscie na słowo adminon jesteście od ubt to wy macie oceniać sprawdzać a nie taka osoba co nie ma pojęcia aż @ Krip  @ Axel  @ dope 333 @ k1ll3r  to zostawię i udowodnią ci mordeczko że jestem clear bo ty zielonego pojęcia nie masz xD nawet dowodów przedstawiajacych zdjęć nie dodał gdzie strzelam obok głowy podobno no hit jaja że nie wiem co i taki gościu ma admina XDDDD

Edytowane przez mamut in the dark
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • xD 4
  • Użytkownik

Demko oglądałem 2-krotnie. Jedyna pestka do której mógłbym się przyczepić to ta, na "gilu" na pączkach (i to i tak bardzo naciągane).
@ dope 333 zerknij jeszcze Ty proszę i zamykajmy ten topic ;) 

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

03:44 - czysto, poklatkowo widać że kulka poszła normalnie z odrzutem w biegu, B-

04:21 - nic, dostał info że gala i robili powoli podchody, B-

04:46 - słychać było że strzela z końca gali, B-

06:20 - poszło info że 2/3 zielone + to jest pierwsze miejsce w które każdy sie wcelowuje biegnąć przy murku galą, B-

09:07 - nic, pilnuje dolnego, słychać kroki że ktoś sprzed górnego wbiega do trupa

10:00 - zwykła korekta celownika tam gdzie przeciwnik będzie miał łeb, chyba nie strzelasz tam gdzie go widziałeś, tylko tam gdzie może być? 

Dla mnie UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]