Użytkownik∙ Antekkk Opublikowano 19 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Nick z CS:Latający Antoś Admin banujący:ALCDMZ Serwer:cod Data zdarzenia wczoraj Steamid:STEAM_0:0:786769658 Opis sytuacji:Dostałem bana za podszywanie się,wiem wbiłem na kogoś nick, ale nie wiedziałem ze ktos taki w ogóle gra, gdy zobaczyłem, ze ktos taki jest na serwerze przy wybieraniu klasy to od razu wyszedłem z serwera nie grając, nie nabijając killi, wydawaniu monet ani nic tylko zmieniłem nick i zacząłem expic swoje konto.Z góry przepraszam, że wbiłem w ogóle na jego nick, lecz sam na innych serwerach grałem z takim nickiem.Jeszcze raz przepraszam, głupia sytuacja, zeby wyrwać perma, a naprawde fajnie mi sie grało na Waszym cod modzie.Proszę o wyrozumiałość.Pozdrawiam Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): nie mogę skopiować Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 19 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 @ ALCMDZ ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 19 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 (edytowane) Wiedział, że ktoś taki gra, grali razem na serwerze nie wierze ze nigdy nie spojrzał w tabele a zabijający RUDY TBTT ma 100lvl+ , ba nawet znajduje się w tabeli na 6 miejscu z lvlami Nawet wybrał sobie klasę gdy się podszył. (bo wiesz na codzie masz albo glock albo usp zależny od teamu i klasa ma przypisana bron). I co teraz każdy gracz by sobie wchodził na nick ludzi np z top15 ? "a ja tylko sobie wszedłem posiedzieć" Podszywanie się pod graczy jest zabronione. < --- z reszta celowe działanie. Edytowane 19 Grudnia 2023 przez ALCMDZ 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Ban zostaje byłeś na serwerze jak taki gracz grał więc nie jest to usprawiedliwienie że grałeś kiedyś na takim nicku . Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi