VIP MnX Opublikowano 21 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Cześć! Wraz z grupką znajomych postanowiliśmy odwiedzić szpital psychiatryczny w Zofiówce. Zapraszam do małej lekturki A więc pewnego dnia postanowiliśmy, że wszyscy chcemy pojechać na tzw. "Urbex" no i znajomy wpadł na pomysł właśnie jechać na ten szpital. Po chwili patrzenia w historię tego miejsca, mieliśmy dreszcze na ciele, po zobaczeniu filmiku "żiżeja" jeszcze bardziej chcieliśmy tam jechać i sprawdzić to. Nazajutrz ubraliśmy się rano i o godzinie 9 wyruszyliśmy na miejsce, trochę drogi było bo ponad 100 km, lecz było fajnie i mega spędziliśmy jazdę i co najważniejsze bezpiecznie. W końcu zachciało nam się kawy, więc zrobiliśmy postój już 10 km przed szpitalem, gdy wszyscy są już zadowoleni, wjeżdżamy w bardzo straszną wioskę otoczoną mrocznymi i mega fajnymi domami. Wreszcie dotarliśmy na miejsce, gdy ujrzeliśmy go na zewnątrz bardzo chcieliśmy wejść już do środka. Wchodzimy do środka i na samym początku było czuć dziwną atmosferę jakbyśmy nie byli tam sami. Włączyłem Internet i schowałem telefon do kieszeni, wyciągam po chwili a internet sam się wyłączył gdy nigdy kiedykolwiek mi się tak nie zrobiło i było to tak parę razy w różnych miejscach. Zawsze wchodziłem jako ostatni do pomieszczenia jakiegoś, lecz nie zawsze czułem jakbym wchodził ostatni.. Ciary na plecach, późna pora dodawało jeszcze mroczniejszego klimatu. Gdy weszliśmy do piwnicy tam była najcięższa atmosfera i było czuć taki ciężar na klatce piersiowej. Po długich oględzinach tego pięknego miejsca postanowiliśmy, że porobimy fotki aby mieć wspomnienie, na szczęście po mojej obróbce nigdzie nie zauważyłem nic nadzwyczajnego. Ten czas wspominam bardzo fajnie bo wypad ze znajomymi jest zawsze fajny. Dziękuję za uwagę i wrzucam kilka zdjęć na dole Jak widać klimat był bardzo a co dopiero mieliśmy powiedzieć o późnej porze Mam jeszcze kilka takich miejsc, więc jeśli będziecie chcieli więcej to napewno napisze 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi