Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] Zgadnij kto to wykonał - Wyniki & Zakończenie - Edycja 1 Świąteczna!

MnX

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

1980131873_Nowyprojekt(4).png.efcbc445028ca6d382d4f7112228ec9d.png

Witajcie kochani! <3

Właśnie zakończyła nam się Edycja 1 zabawy "Zgadnij kto to wykonał" :D Aktywności było dużo jak na nową zabawę za co Wam bardzo dziękuje! :3 Jak wiecie jedno się kończy a drugie zaczyna, więc Edycja 2 zabawy ruszy po nowym roku! :D Jednakże wraz z dniem jutrzejszym rusza zabawa "Pojedynki graficzne" :D 

Na dole przedstawiam wam wyniki! <3

Xmas_2022_Finale_Pea_Like_Final.thumb.png.473945a84eb27204ef5212045d617978.png

1298670150_Nowyprojekt(3).png.2385776defca7cfd97b758f920f0011e.png

1 miejsce zajmuję - @ --->ACAB<--- , który uzyskał 26,5 pkt. - nagroda 20 PSC + Skin do CS2 (losowany z ekwipunku) + VIP na forum + wybranym serwerze (za zgodą właściciela) na okres 14 dni.

2 miejsce zajmuję - @ DrwmX_ , który uzyskał 16 pkt. - nagroda Skin do CS2 + VIP na forum lub (serwer za zgodą właściciela) na okres 10 dni.

3 miejsce zajmuję - @ Raku , który uzyskał również 16 pkt., punktacja zadziała alfabetycznie :) - nagroda VIP na forum lub (serwer za zgodą właściciela) na okres 6 dni.

1604971550_Nowyprojekt(5).png.24f9bde1e15b814eb7caaf0fd615a67b.png

@ --->ACAB<---  - proszę o zgłoszenie się do mnie na PW w celu przekazania scanu paysafcard + kod oraz przekazanie informacji na jakim serwerze chcesz VIPA na okres 14 dni :) i skina do CS2! :DVIP na forum zostanie DODANY! :) Serdecznie gratuluję <3

@ DrwmX_  - proszę o zgłoszenie się na PW w celu odebrania skina do CS2 oraz napisanie informacji gdzie chcesz VIPA (forum czy wybrany serwer na okres 10 dni) <3

@ Raku  - proszę o zgłoszenie się na PW w celu informacji gdzie chcesz VIPA (forum czy wybrany serwer) :D

Wylosowana osoba z nagrodą pocieszenia to @ okSio  - wygrywasz VIPA na forum na okres 3 dni! :D Zgłoś się do mnie na PW!

:Santasmiley:

Proszę o jak najszybsze zgłoszenie mi tych informacji ponieważ muszę wszystko ustalić z właścicielami forum oraz serwera :D

Jeszcze raz dziękuję za taką aktywność i widzimy się w Edycji 2! <3 A w edycji drugiej będzie do wygrania gamingowa myszka, ale więcej informacji po nowym roku! :Santasmiley:

WESOŁYCH ŚWIĄT kochani i mam nadzieje, że sprawiłem Wam uśmiech na twarzy i cieszycie się z prezentów :D

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Krzysiek odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]