VIP MnX Opublikowano 22 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Witajcie kochani! Właśnie zakończyła nam się Edycja 1 zabawy "Zgadnij kto to wykonał" Aktywności było dużo jak na nową zabawę za co Wam bardzo dziękuje! Jak wiecie jedno się kończy a drugie zaczyna, więc Edycja 2 zabawy ruszy po nowym roku! Jednakże wraz z dniem jutrzejszym rusza zabawa "Pojedynki graficzne" Na dole przedstawiam wam wyniki! 1 miejsce zajmuję - @ --->ACAB<--- , który uzyskał 26,5 pkt. - nagroda 20 PSC + Skin do CS2 (losowany z ekwipunku) + VIP na forum + wybranym serwerze (za zgodą właściciela) na okres 14 dni. 2 miejsce zajmuję - @ DrwmX_ , który uzyskał 16 pkt. - nagroda Skin do CS2 + VIP na forum lub (serwer za zgodą właściciela) na okres 10 dni. 3 miejsce zajmuję - @ Raku , który uzyskał również 16 pkt., punktacja zadziała alfabetycznie - nagroda VIP na forum lub (serwer za zgodą właściciela) na okres 6 dni. @ --->ACAB<--- - proszę o zgłoszenie się do mnie na PW w celu przekazania scanu paysafcard + kod oraz przekazanie informacji na jakim serwerze chcesz VIPA na okres 14 dni i skina do CS2! VIP na forum zostanie DODANY! Serdecznie gratuluję @ DrwmX_ - proszę o zgłoszenie się na PW w celu odebrania skina do CS2 oraz napisanie informacji gdzie chcesz VIPA (forum czy wybrany serwer na okres 10 dni) @ Raku - proszę o zgłoszenie się na PW w celu informacji gdzie chcesz VIPA (forum czy wybrany serwer) Wylosowana osoba z nagrodą pocieszenia to @ okSio - wygrywasz VIPA na forum na okres 3 dni! Zgłoś się do mnie na PW! Proszę o jak najszybsze zgłoszenie mi tych informacji ponieważ muszę wszystko ustalić z właścicielami forum oraz serwera Jeszcze raz dziękuję za taką aktywność i widzimy się w Edycji 2! A w edycji drugiej będzie do wygrania gamingowa myszka, ale więcej informacji po nowym roku! WESOŁYCH ŚWIĄT kochani i mam nadzieje, że sprawiłem Wam uśmiech na twarzy i cieszycie się z prezentów 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi