Użytkownik bombel121 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Siema bo nie wiem o co chodzi ale chce sobie kupić skoki smsem jak zawsze ale nie idzie nw może coś się zepsuło czy coś , bo vipa kupiłem normalnie . Pozdrawiam wesołych świąt Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 25 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Potwierdzam, na serwerze występują dziwne bugi ze sklepem, sam nawet padłem tego ofiarą, po zakupie svipa i wpisaniu kodu svip nie działał, nie ładowało mi się konto przez całą noc i na drugi dzień dopiero kupiłem od nowa, lecz tamten kod przepadł i nic o tym nie wiadomo. Polecam właścicielom zainteresować się tą sprawą ponieważ jest to lekko mówiąc "wnerwiające" gdy płacisz a nie masz tego co chciałeś. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłosiłem to do @ Trivor na grupie. Musicie póki co czekać na oficjalne informację. Cierpliwości. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bombel121 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Na ten moment nic już nie idzie kupić po przez smsa , ani vipa ani skoków nic . Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 W dniu 31.12.2023 o 14:38, bombel121 napisał: Na ten moment nic już nie idzie kupić po przez smsa , ani vipa ani skoków nic . Problem nadal występuje? Odnośnik do komentarza
Użytkownik bombel121 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Nie , wczoraj udało mi się w końcu kupić Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Stycznia 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi