Użytkownik Fasolka Opublikowano 26 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 (edytowane) Nick z CS: fαѕᴏℓα Admin banujący: nie wiem Serwer: StrefaSkilla ONLY DD2 Data zdarzenia: nie wiem Steamid: 76561198799583365 Opis sytuacji: ogólnie nawet nie wiem kiedy dostałam bana i za co Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 27 Grudnia 2023 przez JanuszHD Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 26 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zresetuj router i kompa i daj znać czy pomogło. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fasolka Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 13 godzin temu, JanuszHD napisał: Zresetuj router i kompa i daj znać czy pomogło. Nie pomaga nic. Gdy chce wejść na serwer nie ładuje i po czasie wyskakuje to Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 26 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Odpaliłaś csa od razu po restarcie routera? One potrzebują troche czasu po resetach żeby sie ogarnąć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fasolka Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 1 minutę temu, JanuszHD napisał: Odpaliłaś csa od razu po restarcie routera? One potrzebują troche czasu po resetach żeby sie ogarnąć. Od rana z tym walczyłam. I nic nie działa Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fasolka Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 No właśnie wątpię w to wcześniej tak nie miałam nawet jak próbowałam na serwer wejść jak był pełny a inni wchodzą normalnie a to nie dzieje się od dziś Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Reinstall CSa, a pierw całego steama spróbuj, opcjonalnie kabel ethernet wypnij z kompa i podłącz jeszcze raz. EDIT: zamykam temat, jak dalej będziesz miała problem to napisz post w dziale serwera lub tutaj. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez JanuszHD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi