Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Twój nick: @ Hana_Montana Nick oskarżonego: @ Ichigo Powód skargi: Brak aktywności Opis sytuacji: Ichigo jest "martwy" od już prawie miesiąca został dopiero zdegradowany z roli typera i chyba czas teraz zdegradować go na usera. Nie odpisuje na wiadomości pv w ogóle nie ma z nim realnego kontaktu. Data i godzina zdarzenia: Już od miesiąca Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Ostatnia jego praca jako grafik 28.11.2023 Coś od siebie: Proponuję dać awans grafikowi @ MnX za zaangażowanie w dział. 6 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 No niestety co prawda, to prawda. Pisałem do niego ostatnią wiadomość 13 grudnia, ale do teraz zero odzewu z jego strony. (Nawet jej nie odczytał). Poruszałem ten temat ostatnio bodajże z @ MnX właśnie i ostatecznie uznałem, że dam mu jeszcze trochę czasu może akurat odpowie co się z nim dzieje i da jakiś znak życia. Pisałem mu również żeby wziął urlop jak nie da rady być na forum no, ale cóż. Do piątku dam mu jeszcze ostatecznie czas żeby się odezwał ogółem co się z nim dzieje, a jak tego nie zrobi, to potem out z rangi. 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi