Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 27 Grudnia 2023 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam. Mam problem z mikro na steam, wciskam przycisk od mówienia i mam laga, gdy mówię ciągiem jest okej, gdy po jakimś czasie znowu wciskam przycisk jest lag. Mikro na ts3, discordzie tak jak i na cs bez steam działa sprawnie, wszystko jest dobrze. Mógłby ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Próbowałeś reinstalować cs'a.. (STEAM) ? Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Tak i to kilkakrotnie. Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Próbowałeś jakby podmienić sobie "confing/cfg" od kogoś np.. i sprawdzić, czy owy błąd dalej występuję.. ? Pamiętam, że miałem kiedyś z tym problem... ale niestety nie pamiętam w jaki sposób dokładnie to naprawiłem. Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Próbowalem i nic.. Własnie czytalem na forach ze duzo ludzi mialo taki problem, niestety nigdzie nie jest napisane jak to naprawili.. Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 28 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Do parametrów startowych dodaj -nofbo -nomsaa I napisz czy śmiga Znalazłem takie rozwiązanie na jednym z for, może pomoże. Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 6 godzin temu, MnX napisał: Do parametrów startowych dodaj -nofbo -nomsaa I napisz czy śmiga Znalazłem takie rozwiązanie na jednym z for, może pomoże. Niestety nie pomaga.. Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Problem rozwiązany, gdyby ktoś miał też taki sam problem to podsylam rozwiązanie. Wejdź w panel sterowania > sprzęt i dźwięk > dźwięk > wybierz zakładkę nagrywanie > wejdź we właściwości mikrofonu > wybierz zakładkę zaawansowane > odznacz ulepszanie audio. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi