Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #80 remiszef

hadezbtw

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

image.png

Witam w kolejnej odsłonie serii "Pod Ostrzałem"
W dzisiejszym temacie pod celownik wpada naczelny typer, były redaktor @ remiszef .
Poprosiłem kilka osób o opinię o nim. Czas je zobaczyć 
:sh1zo1:

Anonimowa osoba nr. 1 ---> Moim zdaniem bardzo miły chłopak, śmieszek, dosyć pracowity, stara się bardzo w typerce, choć czasem coś mu umknie jak każdemu człowiekowi. W redaktorce też bardzo fajnie się spisywał, miejsce jest dla ciebie zawsze u nas . Na ogół, mimo że nie rozmawiałem z nim nigdy, ale po samym pisaniu i pracy jestem w stanie powiedzieć, że jest bardzo fajną osóbką.

Anonimowa osoba nr. 2 ---> Hmm, nie znam go zbyt dobrze. Mogę powiedzieć, że wydaje się być w porządku, z poczuciem humoru osobą. Dobrze sobie radzi jako opiekun typerki, również w redakcji dobrze sobie radził.

Anonimowa osoba nr. 3 ---> Tomori jest pracowity i dąży do wykonywania zadań na najlepszym poziomie, co mnie bardzo cieszy. Po awansie na naczelnego typera, miał pewne trudności z odnalezieniem swojej roli, ale ostatecznie wrócił na właściwe tory. Jako redaktor był kompetentny, ale liczę na jego dalszy rozwój na forum.

Anonimowa osoba nr. 4 ---> Osobiście tomoriego nie miałem okazji poznać, jedyne co to zamieniliśmy parę wiadomości na forum. Jak widać robi swoje bo dostał awans, więc wydaje się być ogarnięty.

Anonimowa osoba nr. 5 ---> Moim zdaniem tomori jest super osobą, robi masę dobrej roboty na forum. Ogólnie jest gitem i płockim imperatorem :kekw:.

Anonimowa osoba nr. 6 ---> Tomori to osoba, która chce zawsze dla każdego dobrze co nie zawsze jest dobre, swoje obowiązki wypełnia sumiennie . Nigdy nie odmawia pomocy i zawsze można na niego liczyć, jako typer naczelny radzi sobie dobrze, lecz tak jak mówiłem ma za miękkie serce, które nie zawsze jest dobre, musi być trochę bardziej surowy i tyle, i kolejna z takich większych wad: daje za dużo szans. ale i tak tomori to zajebista osoba wiec polecam z nią kontakt każdemu<3.

Anonimowa osoba nr. 7 ---> Tomori jest osobą sympatyczną, sumienną, pomocną i zawsze można z nim pogadać o jakichś pierdołach, także wspaniale sobie radzi wykonując obowiązki typera<3.

Anonimowa osoba nr. 8 ---> Co ja mogę o nim powiedzieć, Hmm, no wykonuję swoją robotę należycie i mam nadzieje, że się nie wypali bo fajnie sobie działa w dziale typera:).

Anonimowa osoba nr. 9 ---> Według mnie tomori jest wspaniałą osobą. Znam go bardzo dobrze osobiście i jest bardzo wartościową osoba, nie można mu niczego zarzucić złego, ponieważ wszystko robi perfekcyjnie. Bardzo miła, wartościowa i symaptyczną osóbka.

Anonimowa osoba nr. 10 --->  Osobiście nie znam, wydaje się dość okej, coś tam widzę, że działa sobie w typerce i dobrze bo w końcu ten dział jakoś się rozwija.

• Super 3

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• Użytkownik

Nie spodziewałem się mojego udziału w tej serii oraz tylu pozytywnych opinii na temat mojej osoby <3  Podczas czytania tego łezka mi się w oku zakręciła. Cieszę się, że podoba Wam się moja działalność w typerce. Dziękuję Wam wszystkim lovki :Pepopogerslove:

Edytowane przez remiszef
  • Super 3

Art2.png.91e6f5b9f886ea2af2a69c35cf353e25.png.9bd0cba1604bfbb970919145c81f76fd.png      

• Stały Bywalec

👏🏻👏🏻👏🏻

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]