Użytkownik hadezbtw Opublikowano 27 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam w kolejnej odsłonie serii "Pod Ostrzałem" W dzisiejszym temacie pod celownik wpada naczelny typer, były redaktor @ remiszef . Poprosiłem kilka osób o opinię o nim. Czas je zobaczyć Anonimowa osoba nr. 1 ---> Moim zdaniem bardzo miły chłopak, śmieszek, dosyć pracowity, stara się bardzo w typerce, choć czasem coś mu umknie jak każdemu człowiekowi. W redaktorce też bardzo fajnie się spisywał, miejsce jest dla ciebie zawsze u nas . Na ogół, mimo że nie rozmawiałem z nim nigdy, ale po samym pisaniu i pracy jestem w stanie powiedzieć, że jest bardzo fajną osóbką. Anonimowa osoba nr. 2 ---> Hmm, nie znam go zbyt dobrze. Mogę powiedzieć, że wydaje się być w porządku, z poczuciem humoru osobą. Dobrze sobie radzi jako opiekun typerki, również w redakcji dobrze sobie radził. Anonimowa osoba nr. 3 ---> Tomori jest pracowity i dąży do wykonywania zadań na najlepszym poziomie, co mnie bardzo cieszy. Po awansie na naczelnego typera, miał pewne trudności z odnalezieniem swojej roli, ale ostatecznie wrócił na właściwe tory. Jako redaktor był kompetentny, ale liczę na jego dalszy rozwój na forum. Anonimowa osoba nr. 4 ---> Osobiście tomoriego nie miałem okazji poznać, jedyne co to zamieniliśmy parę wiadomości na forum. Jak widać robi swoje bo dostał awans, więc wydaje się być ogarnięty. Anonimowa osoba nr. 5 ---> Moim zdaniem tomori jest super osobą, robi masę dobrej roboty na forum. Ogólnie jest gitem i płockim imperatorem . Anonimowa osoba nr. 6 ---> Tomori to osoba, która chce zawsze dla każdego dobrze co nie zawsze jest dobre, swoje obowiązki wypełnia sumiennie . Nigdy nie odmawia pomocy i zawsze można na niego liczyć, jako typer naczelny radzi sobie dobrze, lecz tak jak mówiłem ma za miękkie serce, które nie zawsze jest dobre, musi być trochę bardziej surowy i tyle, i kolejna z takich większych wad: daje za dużo szans. ale i tak tomori to zajebista osoba wiec polecam z nią kontakt każdemu<3. Anonimowa osoba nr. 7 ---> Tomori jest osobą sympatyczną, sumienną, pomocną i zawsze można z nim pogadać o jakichś pierdołach, także wspaniale sobie radzi wykonując obowiązki typera<3. Anonimowa osoba nr. 8 ---> Co ja mogę o nim powiedzieć, Hmm, no wykonuję swoją robotę należycie i mam nadzieje, że się nie wypali bo fajnie sobie działa w dziale typera:). Anonimowa osoba nr. 9 ---> Według mnie tomori jest wspaniałą osobą. Znam go bardzo dobrze osobiście i jest bardzo wartościową osoba, nie można mu niczego zarzucić złego, ponieważ wszystko robi perfekcyjnie. Bardzo miła, wartościowa i symaptyczną osóbka. Anonimowa osoba nr. 10 ---> Osobiście nie znam, wydaje się dość okej, coś tam widzę, że działa sobie w typerce i dobrze bo w końcu ten dział jakoś się rozwija. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 27 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Nie spodziewałem się mojego udziału w tej serii oraz tylu pozytywnych opinii na temat mojej osoby Podczas czytania tego łezka mi się w oku zakręciła. Cieszę się, że podoba Wam się moja działalność w typerce. Dziękuję Wam wszystkim lovki Edytowane 27 Grudnia 2023 przez remiszef 3 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 27 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Super seria! 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 28 Grudnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 👏🏻👏🏻👏🏻 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi