Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #80 remiszef

hadezbtw

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

image.png

Witam w kolejnej odsłonie serii "Pod Ostrzałem"
W dzisiejszym temacie pod celownik wpada naczelny typer, były redaktor @ remiszef .
Poprosiłem kilka osób o opinię o nim. Czas je zobaczyć 
:sh1zo1:

Anonimowa osoba nr. 1 ---> Moim zdaniem bardzo miły chłopak, śmieszek, dosyć pracowity, stara się bardzo w typerce, choć czasem coś mu umknie jak każdemu człowiekowi. W redaktorce też bardzo fajnie się spisywał, miejsce jest dla ciebie zawsze u nas . Na ogół, mimo że nie rozmawiałem z nim nigdy, ale po samym pisaniu i pracy jestem w stanie powiedzieć, że jest bardzo fajną osóbką.

Anonimowa osoba nr. 2 ---> Hmm, nie znam go zbyt dobrze. Mogę powiedzieć, że wydaje się być w porządku, z poczuciem humoru osobą. Dobrze sobie radzi jako opiekun typerki, również w redakcji dobrze sobie radził.

Anonimowa osoba nr. 3 ---> Tomori jest pracowity i dąży do wykonywania zadań na najlepszym poziomie, co mnie bardzo cieszy. Po awansie na naczelnego typera, miał pewne trudności z odnalezieniem swojej roli, ale ostatecznie wrócił na właściwe tory. Jako redaktor był kompetentny, ale liczę na jego dalszy rozwój na forum.

Anonimowa osoba nr. 4 ---> Osobiście tomoriego nie miałem okazji poznać, jedyne co to zamieniliśmy parę wiadomości na forum. Jak widać robi swoje bo dostał awans, więc wydaje się być ogarnięty.

Anonimowa osoba nr. 5 ---> Moim zdaniem tomori jest super osobą, robi masę dobrej roboty na forum. Ogólnie jest gitem i płockim imperatorem :kekw:.

Anonimowa osoba nr. 6 ---> Tomori to osoba, która chce zawsze dla każdego dobrze co nie zawsze jest dobre, swoje obowiązki wypełnia sumiennie . Nigdy nie odmawia pomocy i zawsze można na niego liczyć, jako typer naczelny radzi sobie dobrze, lecz tak jak mówiłem ma za miękkie serce, które nie zawsze jest dobre, musi być trochę bardziej surowy i tyle, i kolejna z takich większych wad: daje za dużo szans. ale i tak tomori to zajebista osoba wiec polecam z nią kontakt każdemu<3.

Anonimowa osoba nr. 7 ---> Tomori jest osobą sympatyczną, sumienną, pomocną i zawsze można z nim pogadać o jakichś pierdołach, także wspaniale sobie radzi wykonując obowiązki typera<3.

Anonimowa osoba nr. 8 ---> Co ja mogę o nim powiedzieć, Hmm, no wykonuję swoją robotę należycie i mam nadzieje, że się nie wypali bo fajnie sobie działa w dziale typera:).

Anonimowa osoba nr. 9 ---> Według mnie tomori jest wspaniałą osobą. Znam go bardzo dobrze osobiście i jest bardzo wartościową osoba, nie można mu niczego zarzucić złego, ponieważ wszystko robi perfekcyjnie. Bardzo miła, wartościowa i symaptyczną osóbka.

Anonimowa osoba nr. 10 --->  Osobiście nie znam, wydaje się dość okej, coś tam widzę, że działa sobie w typerce i dobrze bo w końcu ten dział jakoś się rozwija.

• Super 3

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• Użytkownik

Nie spodziewałem się mojego udziału w tej serii oraz tylu pozytywnych opinii na temat mojej osoby <3  Podczas czytania tego łezka mi się w oku zakręciła. Cieszę się, że podoba Wam się moja działalność w typerce. Dziękuję Wam wszystkim lovki :Pepopogerslove:

Edytowane przez remiszef
  • Super 3

tomori_1.png.d2ba215441da5653658da7a37ddb6121.png.533152244869bb3d52f3cb5ee48c43eb.png

• Stały Bywalec

👏🏻👏🏻👏🏻

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]