Użytkownik hadezbtw Opublikowano 28 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Imię: Filip Wiek (dokładna data urodzenia): 23.10.2007 Doświadczenie: Szczerze, jak na ten moment nigdy nie byłem jeszcze typerem. Znam się dość mocno na koszykówce dla tego chciałbym tutaj przyjść:D Dlaczego chcesz zostać typerem?: Myślę, że obecnie mógłbym być przydatny. Obecnie nie ma nikogo kto mógłby zająć się koszykówką, a ja na niej znam się dobrze. Po degradzie @ Ichigo sam Naczelny mnie do tego zachęcał, dlatego chce spróbować swoich możliwości w typerce. Wydaje mi się, że mimo małego doświadczenia będę w stanie sobie z tym na luzie poradzić, ponieważ jestem osobą, która szybko się uczy. Nie zaniedbuje obowiązków w redakcji i tu też nie mam zamiaru:D Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Koszykówka 3 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 28 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Podanie ładnie napisane krótko, zwięźle i na temat. Jako redaktor sprawujesz się dobrze i myślę, że powinni dać ci szansę chociaż nawet na okres próbny, żeby zobaczyć jak sobie poradzisz z nowymi obowiązkami. Wiek też jest okej. Zrezygnowałeś z admina, ale to chyba pójdzie na dobrze bo na serwerze i tak brak ludzi a typerką będziesz się zajmował cały czas. Jestem na TAK. 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 28 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 W mojej opini jedyny minus do jakiego moge sie przyczepic to twoja aktywnosc, a dokladniej ze od niedawna bardziej ingerujesz 'bardziej' w typerke a wczesniej typowales tylko 2 ligi pilki noznej ale mysle ze to bardzo nie wplynie na aktywnosc w typerce i jestem za daniem ci szansy powodzenia 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 28 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 @ Typer 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 28 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Jako redaktor sprawujesz się bardzo dobrze. Pomimo że nie byłeś nigdy typerem to myślę że jeśli radzisz sobie jako redaktor to jako typer też sobie poradzisz. Znajomość co się dzieje w danym środowisku zawsze na +. Jestem na TAK 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Można wziąć na okres próbny, jako że interesujesz się koszykówką, a ichigo się wysypał. +/- Doświadczenie, ale powtarzam wielokrotnie, że tu nie trzeba niewiadomo jakiego doświadczenia +W redaktorce się odnajdują to tutaj też się odnajdzie +Brak typera od tego sportu +Chęci +/- Zajmujesz się już inna rangą - jeśli znajdziesz czas na obie na rangi to spoko +/- Podanko + Wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 29 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Pogadaliśmy sobie, więc wiesz co i jak. Okres próbny Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 29 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi