Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[TYPER] - hadezbtw

hadezbtw

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Filip
Wiek (dokładna data urodzenia):  23.10.2007
Doświadczenie:
Szczerze, jak na ten moment nigdy nie byłem jeszcze typerem. Znam się dość mocno na koszykówce dla tego chciałbym tutaj przyjść:D
Dlaczego chcesz zostać typerem?: Myślę, że obecnie mógłbym być przydatny. Obecnie nie ma nikogo kto mógłby zająć się koszykówką, a ja na niej znam się dobrze. Po degradzie @ Ichigo sam  Naczelny mnie do tego zachęcał, dlatego chce spróbować swoich możliwości w typerce. Wydaje mi się, że mimo małego doświadczenia będę w stanie sobie z tym na luzie poradzić, ponieważ jestem osobą, która szybko się uczy. Nie zaniedbuje obowiązków w redakcji i tu też nie mam zamiaru:D  
Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Koszykówka

• Lubię to! 3

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• VIP
VIP

Podanie ładnie napisane krótko, zwięźle i na temat. Jako redaktor sprawujesz się dobrze i myślę, że powinni dać ci szansę chociaż nawet na okres próbny, żeby zobaczyć jak sobie poradzisz z nowymi obowiązkami. Wiek też jest okej. Zrezygnowałeś z admina, ale to chyba pójdzie na dobrze bo na serwerze i tak brak ludzi a typerką będziesz się zajmował cały czas.

Jestem na TAK.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Premium
Premium

W mojej opini jedyny minus do jakiego moge sie przyczepic to twoja aktywnosc, a dokladniej ze od niedawna bardziej ingerujesz 'bardziej' w typerke a wczesniej typowales tylko 2 ligi pilki noznej ale mysle ze to bardzo nie wplynie na aktywnosc w typerce i jestem za daniem ci szansy powodzenia <3

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik∙

Jako redaktor sprawujesz się bardzo dobrze. Pomimo że nie byłeś nigdy typerem to myślę że jeśli radzisz sobie jako redaktor to jako typer też sobie poradzisz. Znajomość co się dzieje w danym środowisku zawsze na +.

Jestem na TAK

• Lubię to! 2
  • Super 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Junior Admin
Junior Admin

Można wziąć na okres próbny, jako że interesujesz się koszykówką, a ichigo się wysypał. 

+/- Doświadczenie, ale powtarzam wielokrotnie, że tu nie trzeba niewiadomo jakiego doświadczenia

+W redaktorce się odnajdują to tutaj też się odnajdzie 

+Brak typera od tego sportu 

+Chęci 

+/- Zajmujesz się już inna rangą - jeśli znajdziesz czas na obie na rangi to spoko 

+/- Podanko 

+ Wiek 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Pogadaliśmy sobie, więc wiesz co i jak. Okres próbny

Art2.png.91e6f5b9f886ea2af2a69c35cf353e25.png.9bd0cba1604bfbb970919145c81f76fd.png      

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]