Użytkownik Tloczek Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 1. Nick: NaBiJ TlOkA !.! 2. Wiek:29 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]:9 5. Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/NaBiJ TlOkA !.!/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/):https://banid.pl/kto?to=0:0:38708595 7. Steam ID:0:0:38708595 8. Profil do konta Steam: 0:0:38708595 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: JOOOO 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Aby pomagać. 12. Kontakt: 31814304 GG 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Joo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Mamy ok. 13-14 osób w tym momencie. Nie widzę sensu by rekrutować kolejną osobę. - twoje ostatnie adminowanie okraszone było ciągłym niewyrabianiem godzin, co skończyło się degradem. - podanie napisane na kolanie - duże dziury w aktywności Cóż mogę powiedzieć, ode mnie głos niestety na nie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do waszych wypowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Obecnie na nie: - raczej słabe GT - podanie napisane na "kolanie" -daj się lepiej poznać Pzdr 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Jestem na urlopie więc tego tygodnia nie jestem w stanie ocenić, jednak masz duże przerwy w graniu, obecni admini w większej części robią około 20h w tygodniu, u Ciebie nie ma tyle w ciągu ostatniego miesiąca. Staraj się dalej, na razie na nie.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Ja jestem tego zdania że jeśli jest rekrutacja otwarta to nie znaczy że jest za dużo adminów. Widziałem Cię na serwerze jak dla mnie nie robisz problemów, raczej spokojny gracz. Popraw aktywność na forum i GT. Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Póki co jestem na nie, jeśli możesz to popraw jeszcze trochę aktywność, tzw. GT Pokaż, że cię stać na to i daj się też bardziej poznać nowym graczom. Takto raczej nie mam nic więcej do zarzucenia, ogarnij to i będę wtedy na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krejzolek Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Ostatnie Twoje adminowanie jakie pamiętam było w porządku. Sympatyczny jego mość, nie było kiedyś i teraz nie ma problemów. Zgłasza na u@. Jedyne co do czego mogę się przeczepić to GT ,ale to do nadrobienia. Okres próbny Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 (edytowane) Na serwerze w miarę Cię widać, ale musisz poprawić aktywność na forum jak i serwerze, podanie napisane na kolanie i na plus wiek, mocny okres próbny dla Pana. Edytowane 1 Stycznia 2024 przez MnX Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Nie całe pół roku temu powstawał temat z twoją degradacją, bo miałeś za przeproszeniem nas głęboko w "poważaniu", że tak powiem. - Nie raczyłeś nawet się odezwać, zgłosić jakiejkolwiek nieobecności - NIC. Jest już tyle adminów na obecny moment, że wole przyjąć kogoś z szybkiej rekrutacji kto przynajmniej gra często i regularnie, a nie znika nagle bez żadnego słowa i przychodzi nagle potem i składa ponownie podanie. (Miejsca są już ograniczone, bo jedna czy tam dwie osoby i rekru OFF). Spróbuj ponownie za tydzień jak zobaczę, że grasz w miarę regularnie, to może zmienię zdanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi