Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witajcie! Razem z redakcją przygotowaliśmy dla Was kolejną odsłonę gazetki podsumowującą ten miesiąc. Również podziękowania należą się dla @ MnX za przygotowanie grafik . Mamy nadzieję, że Wam się spodoba i zapraszam do czytania oraz podzielenia się swoją opinią . Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystyk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Najaktywniejsi Humor Pytania do użytkowników W tym miesiącu użytkownikiem miesiąca zostaje @ MnX . Gratulujemy! Obecne statystki forum prezentują się następująco: Tak prezentuje się aktualny stan rekrutacji. Jeśli uważasz, że nadajesz się na którąś funkcję, zapraszamy do składania podań! W tym miesiącu najlepszym graczem okazał się @ iksiu . Gratulacje! 1. @ FunnyPuma 2. @ DeVoX 3. @ MnX 4. @ czerwonka 5. @ Krip Tak prezentuje się aktualna lista serwerów: Awanse: @ MnX - Grafik Naczelny Degradacje: @ Zmudek - Admin COD MOD 201 @ Prey - Admin SURF+KLASY @ Anonim69 & @ SheriffWiktor - Właściciel TS3 @ Patyk97-Sławek & @ M4TEO & @ Dziubaa1337 & @ Lenderek - Admin TS3 @ fascik - Admin Only DD2 & Admin AIM/AWP @ Ichigo - Grafik Naczelny & Typer @ Manieczek - Admin ZOMBIE+EXP @ Criminals - Admin COD MOD 201 Rezygnacje: @ onliner - Admin CS2 Only Mirage @ Alvaro Rico Polo - Właściciel TS3 @ Fenio - Opiekun ZOMBIE+EXP @ remiszef - Redaktor @ hadezbtw - Admin CS2 Only Mirage 1. Najlepszy administrator: @ Krip 2. Najlepszy moderator: @ Hana_Montana 3. Najlepszy UBTeam: @ Axel 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ offline... 6. Najlepszy admin serwera CS 1.6: @ HTH-Pigula 7. Najlepszy admin serwera CS:GO: @ Raku 8. Najlepszy redaktor: @ FunnyPuma & @ hadezbtw & @ Przyjaciel <3 9. Najlepszy grafik: @ MnX 10. Najlepszy typer: @ offline... & @ remiszef 11. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ MnX & @ Przyjaciel <3 12. Największy leń: @ Mlynek & @ lenia & @ Trivor 13. Największy śmieszek: @ FunnyPuma 14. Największy spamer: @ FunnyPuma 15. Najbardziej zaufana osoba: @ Krip 16. Najbardziej kreatywna osoba: @ MnX 17. Największy no-life: @ FunnyPuma 18. Największa mądrala na forum: @ Torf 19. Największy lizus: @ Raku 20. Pomocna dłoń: @ Krip 21. Najmilszy: @ hadezbtw 22. Najbardziej poważna/poważny: @ Anox 23. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk 24. Największy podrywacz: @ FunnyPuma 25. Najbardziej pracowity: @ Krip 26. Dama strefy: @ czerwonka 27. Gentleman strefy: @ DeVoX 28. Najlepszy serwer na sieci: Only DD2 Dziękujemy @ Martinos.TM. & @ Gohan12 ! W tym miesiącu odbywa się konkurs świąteczny zorganizowany przez typerów. Polega on na zdobywaniu punktów z typowania i były one przenoszone do specjalnego rankingu świątecznego. Konkurs trwa do 31 Grudnia do godziny 24:00. Aptekarz oprowadza praktykanta po swojej aptece. Jakie leki trzymacie w tej szafce? - pyta praktykant. Te które dajemy pacjentom gdy nie możemy przeczytać co lekarz nabazgrał na recepcie. - odpowiada aptekarz. Przychodzi Hitler pod bramy nieba i mówi do Jezusa: -Cześć! Ja do nieba. -CO?! TY?! Taki zbrodniarz, morderca, ty chcesz do nieba?! -No tak, ale mam Żelazny Krzyż i jak mnie wpuścisz to Ci go dam. -Aha, to spytam Boga. … -Boże, pod bramami nieba stoi Hitler i chce wejść -Hitler?! No chyba żartujesz! Niby dlaczego mielibyśmy go wpuścić? -No bo on mówi, że ma Żelazny Krzyż… no i jak go wpuszczę to mi go da. -A na chuj ci Żelazny Krzyż jak ty się z drewnianym trzy razy wyjebałeś! Zostało wysłane do użytkowników pytanie: " Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały?" A o to ich odpowiedzi: @ Przyjaciel <3 [P] Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały? [O] Tegorocznego sylwestra spędzam w remizie wraz ze znajomymi, tańce, jakieś procenty, zabawa. Fajerwerki również się znajdą, ale raczej w malutkich ilościach . @ Paweł Szmit [P] Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały? [O] Tegoroczny Sylwester spędzam z przyjaciółmi w Stalowej Woli. Nie, Ja nie strzelam i nigdy nie strzelałem, ale lubię popatrzeć sobie czasami na fajerwerki 🎆🎇🙃 @ MnX [P] Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały? [O] Co roku nie mam fajerwerek tylko te wyrzutnię co nawet ich nie słychać, szczerze to co by dało to że ja bym nie strzelił jak połowa miasta to za mnie zrobi . @ czvrnuch [P] Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały? [O] To znaczy tak, sylvek obejdzie się bez alko, tylko szampan i cola i inne napoje, fajerwerki to skołuje jutro z piwnicy bo akurat z moimi kolegami zamierzamy odpalić fajerwerki w bezpieczne miejsce tam gdzie nie ma zwierząt, nie chcemy żeby zwierzęta cierpiały, tyle ode mnie. @ remiszef [P] Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały? [O] Tegoroczny sylwester mam w planach spędzić tak jak co roku - moją babcią oraz bratem. Jeśli chodzi o fajerwerki to nigdy nie strzelałem i nie mam zamiaru ale nie ze względu na zwierzęta. @ Axel [P] Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały? [O] Sylwestra spędzam w gronie najlepszych znajomych , no i tak oczywiście raz w roku trzeba puścić fajerwerki . @ hadezbtw [P] Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały? [O] Raczej niestety w domu. Miałem jechać poza Kraków, ale plany się pokrzyżowały. Mam dwa koty raczej nie strzelam fajerwerkami, co najwyżej za dzieciaka może coś strzelałem, ale sam za tym nie przepadam. @ DeVoX [P] Jak spędzasz tegoroczny Sylwester? Masz zamiar strzelać fajerwerkami, czy też nie, żeby zwierzęta nie cierpiały? [O] Spędzam sylwestra ze znajomymi, można powiedzieć, że domówka. Nie strzelam bo mnie to nie bawi. Tak ukazuje się aktualna gazetka podsumowująca ten miesiąc. Mamy nadzieję, że Wam się podobała. Zachęcamy do komentowania i podzielenia się poniżej swoją opinią. Widzimy się za miesiąc! 5 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 super praca! ja wiem ze jestem najmilszy:D 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Supcio jak zawsze 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 31 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 53 minuty temu, hadezbtw napisał: ja wiem ze jestem najmilszy:D Yyy nie Super praca panowie 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 wspaniałą praca 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 1 Stycznia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Supcio ❤️ 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Dobra robota! 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi