Użytkownik Najka Opublikowano 18 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Witam. Chciałbym zapytać czy ma ktoś godny polecenia program do odzyskiwania zdjęc? Programy które pobierałem w necie odzyskują zdjęcia, ale nie te o które mi dokładnie chodzi Może ktoś miał podobny problem i udało mu się przywrócić swoje zdjęcia. Za pomoc z Góry Dziękuję! Pozdrawiam Anony Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jeśli zająłeś przestrzeń dyskową w której one się znajdowały tzn. puste miejsce i coś np zainstalowałeś, to już ich nie odzyskasz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 A nie wspomniałem wyżej, że chodzi o przywrócenie zdjęć z telefonu. @Brancu To samo się tyczy mobilki? Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 18 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 56 minut temu, Anonymous napisał: A nie wspomniałem wyżej, że chodzi o przywrócenie zdjęć z telefonu. @Brancu To samo się tyczy mobilki? @Anonymous, Brancowi chodzi o to, ze jesli nadpisales tą czesc pamieci ( niewazne czy to pamiec telefonu, karta sd w tym telefonie, dysk twardy komputera ) na ktorej byly Twoje zdjecia ktore chcesz odzyskac to ich juz nie odzyskasz, zadnym programem. Na przykladzie, masz pendrive 8GB na ktorym miales 8 gb zdjec, wykasowales je, zapisales filmow na 8GB, wykasowes filmy i chcesz odzyskac zdjecia ktore byly zapisane przed filmami ---> nie odzyskasz ich Z tego co wiem dane na pamieci telefonu czy to karty sd zapisywane sa losowo, takze jesli po ich usunieciu NADPISAŁEŚ je innymi plikami, nie odzyskasz ich. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi