Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - MnX

MnX

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

1. Imię: Dawid
2. Wiek: 19 lat (10.06.2004 r.)
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jak dobrze widzicie moja aktywność jest bardzo duża, siedzę na forum praktycznie cały dzień i przeglądam całe forum.
4. Co chciałbyś zmienić: Co bym chciał zmienić tak, moim skromnym zdaniem wszystko jest w jak najlepszym porządku, jako grafik myślę, że zmieniłem dużo i wprowadziłem w życie forum nowości. Jako moderator wiadomo mam większe pole manewru, a jak wiadomo moja kreatywność mnie nie ogranicza i ciągle mam jakieś nowe pomysły. Więc z czasem myślę, że nowe propozycje będą pisane. Administratorzy dbają o forum bardzo dobrze i myślę, że jak na tą chwilę do zmiany nie ma nic.
5. W czym chciałbyś pomóc: W tym momencie napewno będę wypełniał swoje obowiązki jakie ma przypisane moderator, napewno moderowanie całego forum, poprawianie nazw tematów, pomaganie użytkownikom. Chciałbym pomóc na tyle ile będą mi pozwalały uprawnienia.
6. Dlaczego akurat ty: Jak dobrze wiecie dostałem niedawno awans na grafika naczelnego co czyni mnie odpowiedzialnym za swoje obowiązki, nie zaniedbuję tego co mam zrobić, jestem zaangażowany, odpowiedzialny, pomagam użytkownikom jak mogę, mimo swojego jeszcze młodego wieku nigdy nie było tak, że dostawałem szansę i ją marnowałem tylko wykorzystywałem ją na 100%. Bardzo polubiłem te forum i chcę pomagać jeszcze więcej, wiadomo jak pisałem już wcześniej moderator da mi więcej możliwości wykazania się i pokazania, że jeśli przyjmiecie mi podanie, nie zawiodę.
7. Staż na forum: Niedługo będzie dwa miesiące, planuje zostać tu już na dobre.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem moderatorem wiele razy, posiadam doświadczenie też na J@, więc nie jest mi to obce i dam sobie radę.

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

+ Wiek 

+ Aktywność 

+ Dobrze radzi sobie na obecnej randze 

+ Dobry kontakt z użytkownikami 

+ Doświadczenie 

+ Chęć pomocy 

Masz moje TAK

• Super 1
  • Premium
Premium

+wiek

+podanie

- 10 dni

- staz

jestes na forum dopiero miesiac i juz sie pchasz an moderatora, wedlug mnie to jeszcze nie twoj czas, posiedz troche na forum i dopiero zloz, niestety ale NA NIE

• Dzięki 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik∙

na+:

-doświadczenie

-chęci pomocy

-bardzo dobrze radzi sobie na aktualnej randze

na+-:

-staż

witam JESTEM NA TAK życzę  powodzenia  :)

• Super 1
  • xD 1

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif

• Użytkownik∙

Bardzo bym chciał ci dać szansę na moderatora, ale na to dopiero jeszcze za wcześnie prawie 2 miesiące jesteś tu z nami i ty się pchasz na moderatora, lepiej zacznij od redaktora a potem poźniej na moda jeśli inni stwierdzą że jesteś użyteczny do pomagania.

+ wiek

+chęc pomocy

+aktywność

+doświadczenie

- staż

- więcej niż 10 dni

- długi pobyt na StrefaSkilla

Bardzo mi przykro MnX że się starasz być moderatorem, co do wypowiadania offline... zgadzam się z tym, na to jeszcze za wcześnie zacznij od redaktora bo bycie moderatorem wymaga dużo wysiłku, kilka miesięcy pobytu nie zaszkodzi.

NA NIE

Pamiętaj: Nie spełniasz któregoś z wymogów. NIE PISZ PODANIA!

Edytowane przez czvrnuch
  • Dzięki 1
  • Trzymaj się 1

• Użytkownik∙

+ Wiek

+ Doświadczenie  

+ aktywność 

- staż na forum 

Uważam że nie całe 2 miesiące stażu na forum to dość mało na moderatora i są osoby które bardziej zasługują na tą rangę, daj się poznać ludziom i napisz znowu. Na NIE

• Super 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Zasłużony

Hej zacznę na wstępie od plusów 

+Chętny do pracy 

+Bezkonflitowy

+Aktywny na forum 

Ogólnie można by jeszcze dużo wymieniać rzeczy na + ale przejdźmy do rzeczy , aktualnie jestem niestety na nie ponieważ jesteś z nami jeszcze zbyt krótko bądź na forum aktywny tak jak jesteś do tej pory i myślę że przy następnej rekrutacji będę na tak tymczasem jestem niestety na nie pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Premium
Premium

Czas i pracę, jaką wkładasz w dział grafiki jest naprawdę godny podziwu z tego, co udało mi się zaobserwować wywiązujesz się ze swoich obowiązków na bieżąco i nie ma co do tego żadnych zastrzeżeń.

Jesteś osobą lubianą i bezkonfliktową co też jest ważne dla moderatora.

Niestety minusem najbardziej rzucającym się w oczy jest twój staż, który jest bardzo krótki i nie do końca można wywnioskować, czy będziesz nadawał się na moderatora, bo dział grafiki, jak i sama aktywność, to nie wszystko.

+ wiek

+ aktywność

+ chęci

+/- podanie 

- staż

- czas spędzony na forum

Jestem za okresem próbnym. ;) 

• Super 2

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Gdybyś pojawił się na forum tak z pół roku wcześniej, to byłbyś wg mnie najlepszym kandydatem z aktualnych podań, może prócz DeVoXa. Ale myślę, że to jednak jeszcze nie ten czas :)
+/- Podanie
+Wiek
+ Wysoka aktywność

+ Dobra robota na aktualnych rangach
- Staż na forum
- Wymagania 

Na ten moment jestem na nie, ale próbuj w przyszłości, jesteś na bardzo dobrej drodze :pepeDSFAST:

• Super 1
  • LEGENDA

Razem z administracją podjęliśmy taką decyzję.

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]